Professionel ud- og nedpakning ved flytning

Mange af os har en travl hverdag, og det er sjældent, at en flytning er belejlig og passer ind i kalenderen. Det store arbejde, der er forbundet med en flytning, kan hurtigt blive en stressfaktor.

Men en flytning behøver slet ikke at være uoverskuelig eller stressende! Hos Thor Logistics kan vi nemlig klare det hele for dig. Udover at varetage flytningen tilbyder vi ned- og udpakning af dit indbo efter dine specifikke ønsker, så alt foregår præcis, som du gerne vil have det. Vi arbejder ud fra vores kerneværdier professionalisme, kvalitet, tryghed, så du kan være sikker på, at dine ting bliver passet på fra start til slut.

Vi gør flytningen til en leg – og til en pris hvor alle kan være med. Vi har markedets bedste priser, og kan både tilbyde timepriser og en samlet pakkepris. Og du behøver ikke at frygte at den gode pris går ud over kvaliteten. Vores flyttemænd sætter en ære i at udføre alle flytninger til UG, og de gør det altid med det gode humør i højsædet. Vores flyttemænd har erfaring, er professionelle og specifikt uddannede i at ned- og udpakke store og skrøbelige genstande. Vi gør brug af de mest effektive pakkemetoder, hvilket har resulteret i stor succes og kundetilfredshed.

Nedpakning før flytning

Når du bestiller Thor Logistics til at stå for nedpakning af dit hjem, kommer vi oftest på selve flyttedagen. Ved større opgaver kommer vi dagen inden. Vi klarer nedpakningen af dine ejendele ved at gøre brug af de mest effektive og korrekte emballageforsyninger. Det sikrer os, at vi kan transportere dine ejendele sikkert under hele processen, så alt dit inventar kommer retur, som det blev leveret.

Udpakning efter flytning

Når dine ting er pakket ned og blevet transporteret til din nye adresse, er du allerede godt på vej med flytningen. Nu skal alle tingene bare pakkes ud igen. Det hjælper vi hos Thor Logistics også gerne med. Vi er opmærksomme på alle små detaljer og hjælper dig med at udfylde opgaven efter dine specifikke ønsker. Vi placerer dit indbo i dit nye hjem efter din vejledning og sørger for så stressfri en flytning som muligt.

BLIV RINGET OP

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Hvilken pakke søger du?

  • Totalløsning

Vi pakker og transporterer alt dit indbo til din nye adresse. Derefter pakker vi alt ud efter dine anvisninger. Vi medbringer alle de nødvendige forsyninger såsom flyttekasser, tæpper, pakkepapir, mærkater, tape og bobleplast, så du kan læne dig tilbage og slappe af.

  • Du pakker – vi flytter

Du står selv for at nedpakke alt dit indbo. På den aftalte dato kommer vi og transporterer dit indbo til din nye adresse. Vi leverer det nødvendige antal flyttekasser, tæpper, pakkepapir, mærkater, tape og bobleplast.

  • Individuel løsning

Vi skræddersyer løsningen efter netop dine ønsker, hvor du frit kan vælge, hvor meget du selv skal deltage i arbejdet. Derudover kan du leje dine flyttekasser hos os, ligesom vi også kan stå for slutrengøringen.

Få et uforpligtende flyttetilbud

Hos Thor Logistics står vi klar til at hjælpe dig med flytningen, uanset hvilken løsning der passer bedst til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Brug kontaktformularen på hjemmesiden eller ring til os på 70 70 71 55.

Kan jeg få hjælp til ud- og nedpakning i forbindelse med en flytning?

Kontakter du et professionelt flyttefirma i god tid, kan de hjælpe dig med at både at nedpakke dine ejendele, samt udpakke dem efterfølgende. Flyttefirmaet sikrer, at dine ejendele bliver pakket sikkert og forsvarligt, så de ikke tager skade under flytningen.

Hvilke fordele er der ved professionel nedpakning?

Når du skal flytte og have pakket dine ting ned, så skal du være opmærksom på at få pakket dine ting på en sikker og praktisk måde, så de både fylder lidt og står sikkert uden, at flyttekasserne bliver for tunge. Et flyttefirma kan hjælpe dig med disse ting, så dine ejendele kommer sikkert fra a til b.

Hvilke fordele er der ved professionel udpakning?

Hvis du gerne vil have en stressfri og nem flytning, kan du med fordel få hjælp af et flyttefirma til både ned- og udpakning af dine ejendele. Et flyttefirma håndterer dine ejendele med professionalisme og erfaring, så du kan være tryg. De udpakker dine ting efter din vejledning, så du selv slipper for, at skulle pakke diverse flyttekasser ud.

Hvad koster professionel ud- og nedpakning?

Prisen på professionel ud- og nedpakning kommer an på, hvor mange ejendele du har. Du kan kontakte dit professionelle flyttefirma for at få et uforpligtende tilbud på både professionel ud- og nedpakning.