Thor Logistics som din professionelle speditør

Hos Thor Logistics kan vi være din formidler af transport, og vi kan hjælp med at fragte varer og sørge for, at alle regler overholdes. Kontakt os endelig på tlf.: + 45 70 70 71 55 eller send en mail på info@thorlogistics.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi som speditør kan gøre for dig, eller hvis du vil have en skræddersyet løsning ud fra dine ønsker og behov.

Vi udfører mange opgaver som speditør, herunder:
• Papirarbejde
• Formidling af transport
• Varetage transport
• Varetage oplagring i lagerhaller

Vores vigtigste opgave er at gøre fragt og transport så enkelt og effektivt som mulig. Vi kan varetage alle former for varer, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi giver gerne et konkret bud på din opgave, og vi tilrettelægger også gerne specialløsninger med udgangspunkt i din situation.

Oplagring af dine varer på dine præmisser
Når vi varetager din oplagring, indgår du et fleksibelt samarbejde, hvor du selv bestemmer, om du ønsker en kort eller længere opmagasinerings periode. Vi opmagasinerer dine varer eller ejendele i gode moderne lokaler med et godt indeklima, overvågning, alarmer og sikringer, så du trygt kan overlade opgaven til os.

Kvalitet og god service
Når du gør brug af os, som din speditør eller dit fragtfirma, garanterer vi, at du får en pålidelig og organiseret samarbejdspartner. Vi vægter kvalitet og god service utrolig højt, og vi stræber efter at give alle vores kunder en god oplevelse hver gang. Derfor kan du også regne med at tingene bliver gjort, og at dine varer bliver leveret til tiden hver gang.

Derudover er du også altid sikret en god og professionel behandling af dine varer. Vi har det rigtige udstyr og gode professionelle fragtmænd, som ved, hvordan både store og skrøbelige genstande skal håndteres. Derfor kan du være sikker på, at vi passer godt på dine ting.