Thor Logistics klarer opgaven, når du skal flytte til Tyskland

Står du overfor at skulle flytte til eller fra Tyskland? Thor Logistics er din professionelle samarbejdspartner, hvis du har brug for et flyttefirma, der kan sikre dig en god og tryg flytteproces, når du skal til eller fra Tyskland. Kontakt os på tlf.: + 45 70 70 71 55 eller send en mail på info@thorlogistics.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe og sammensætte et tilbud, der passer nøjagtig til det, du har brug for, når du flytter udenlands.

Dit professionelle og fleksible flyttefirma
Hos Thor Logistics har vi mange års erfaring med udlandsflytninger fra eller til eksempelvis Tyskland, og vi ved, hvad der skal til, når du skal flytte over grænser. Det betyder også, at vi har styr på de nødvendige regler, papirer og godkendelser, så du ikke ryger ind i uforudsete forhindringer undervejs. Dette giver dig en tryg, nem og meget overskuelig flytteproces, selvom det kan virke uoverskueligt, når du står overfor at skulle flytte til udlandet.

Da vi er et fleksibelt flyttefirma har vi også mulighed for at stå for hele flytningen fra start til slut. Vi kører til hele Tyskland – uanset om du skal have dine ejendele til Hamborg eller München, og vi hjælper selvfølgelig også gerne den anden vej rundt, hvis du skal have fragtet dine ejendele tilbage til Danmark. Desuden har vi også mulighed for at stå for opbevaring i en kortere eller længerevarende periode.

Konkurrencedygtige priser på din flytning fra eller til Tyskland
Når du vælger os som dit professionelle flyttefirma, kan du frit sammensætte din flytning. Du vælger selv, hvor meget hjælp, du har behov for under flytningen, og du betaler selvfølgelig kun for de services, du har brug for. Som erfarent flyttefirma ved vi nemlig, at to flytninger ikke er ens, og at behovet for hjælp og service kan være vidt forskelligt fra kunde til kunde. Derfor går vi ind og sammensætter en løsning ud fra dine individuelle ønsker og behov, så du får et godt tilbud til en konkurrencedygtig pris, som passer præcis til det, du har brug for, når du står over for at skulle flytte fra eller til Tyskland.

Hvordan planlægger jeg bedst en flytning til Tyskland?

Husk at planlægge din flytning til udlandet i god tid og skriv huskelister til de forskellige dele af flytningen, såsom flytning af adresse, forsikring og lignende. Inddrag dit flyttefirma tidligt i processen, så de kan hjælpe. Det vil både spare dig for tid og penge og gøre flytteprocessen nemmere.

Hvad kræver det at flytte til Tyskland?

Som udgangspunkt er det relativt nemt at flytte inden for EU’s grænser. Du bør dog være opmærksom på de økonomiske udgifter og ændringer, som følger med selve flytningen og de nye omstændigheder, man kommer til at leve under.

Hvad skal jeg huske når jeg flytter til Tyskland?

Alt afhængigt af hvor i Tyskland du flytter til, kan man regne med en længere transporttid, end når man flytter indenfor Danmarks grænser. Grundig forberedelse forud for selve flyttedagen er derfor vigtigt og kan spare dig for mange bekymringer og ubehagelige ekstra udgifter. Inddrag dit flyttefirma tidligt i processen og opnå den største tryghed, når du flytter.

Hvordan får jeg flyttet mine ting til Tyskland?

Hvad end det er en mindre eller større flytning, kan det som oftest svare sig at benytte et flyttefirma. Find et større flyttefirma da disse i højere grad vil have erfaring med flytning til udlandet og dermed hjælpe dig med at forudsige potentielle udfordringer ved netop din flytning.