Thor Logistics er dit flyttefirma, når du skal flytte til Spanien

En flytning til eller fra udlandet kan virke uoverskuelig, da der er mange praktiske ting, der skal være styr på. Hos Thor Logistics står vi gerne for din flytning, og vi sørger for, at du får en tryg og effektiv flytteproces fra start til slut. Kontakt os på tlf.: + 45 70 70 71 55 eller send en mail på info@thorlogistics.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe og tilrettelægge en løsning med udgangspunkt i din specifikke situation.

Professionel udlandsflytninger for både private og erhverv
Vi er et fleksibelt flyttefirma, og vi kan stå for din flytning, når du står overfor at skulle flytte længere sydpå – uanset om der er tale om et lille flyttelæs for private eller en stor og omfattende erhvervsflytning af et hovedkontor eller lignende.

Flyt til Spanien med en tryg flytteproces
Når du indgår et samarbejde med os i forbindelse med en flytning til Spanien, undgår du uforudsete forhindringer undervejs. Vi har flere års erfaring med flytning til udlandet, og vi kan derfor gøre hele flytteprocessen nem, overskuelig og håndterbar, da vi er eksperter i både planlægning, koordinering og eksekvering. Vi ved, hvordan det er på landevejene og motorvejene ned gennem Europa, og vi ved, at vi har, hvad der skal til for at gennemføre en god og professionel flytning.

Vi står desuden for alle godkendelser undervejs, og vi har styr på vores papirer, så din flytning kan gå let og gnidningsløst. Hele processen er selvfølgelig fuldstændig gennemsigtig, så du kan opleve, at vi kommer på de aftalte dage, og hverken går på kompromis med kvalitet, tryghed eller sikkerhed undervejs.

Få et uforpligtende tilbud på din flytning
Tøv ikke med at kontakte os hos Thor Logistics, hvis du har brug for et kompetent flyttefirma, der kan håndtere din forestående internationale flytning. Vi giver dig en løsning tilrettelagt med udgangspunkt i din situation, og vi giver dig ét samlet tilbud med overblik over alle de forskellige udgifter.