Pris på flytning -

Hvad koster det at flytte?

Hos Thor Logistics er du ikke bare et tal i rækken, og prisen er ikke bare et tilfældigt nummer. Vores flytte priser er klare og gennemskuelige – og baseret på en kvalitetsløsning, du kan stole på. Vi sammensætter gerne en specialløsning til dig på baggrund af dine ønsker og behov og finder en fornuftig pris på din flytning, uanset om der er tale om privat- eller erhvervsflytning.

Hos Thor Logistics giver vi dig en fair og konkurrencedygtig pris på flytning – og en lovning på tryghed, kvalitet og at en aftale er en aftale. Vi er et professionelt flyttefirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller vores kunders tilfredshed.

Få et uforpligtende tilbud

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Få et godt tilbud på flytning

Der er mange forskellige flyttefirma priser. Vi har både faste timepriser baseret på flyttebilens størrelse og hvor mange flyttemænd, der er behov for til opgaven. Vi kan også give et samlet tilbud på hele flytteopgaven. Kontakt os på telefon (+45) 70 70 71 55 eller udfyld vores webformular nedest på siden for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning.

Vi lægger vægt på en professionel og omhyggelig flytning med venlig og hjælpsomme medarbejdere. Vores lange erfaring med at koordinere både store og små flytninger, betyder at du kan regne med at alt forløber glat.

 

Timepris for flyttebil
og mandskab

Skal du “bare” bruge nogle flere muskler og en flyttevogn, kan du også betale pr. time. Vi afregner alt efter hvilken størrelse flyttevogn du har behov for, og hvor mange mænd, der skal på opgaven. Du pakker selv ned, vi hjælper med at bære og transportere.

20 M3

1 - 2 Flyttemænd

900 kr / 1000 kr pr.
påbegyndt time

40 M3

2 Flyttemænd

1250 kr. pr.
påbegyndt time

50 M3

2 Flyttemænd

1250 kr. pr.
påbegyndt time

75 M3

3 - 4 Flyttemænd

2000 kr. pr.
påbegyndt time

Thor Logistics pris
på flytninger

Thor Logistics tilbyder tre standardløsninger til din flytning.

Totalløsning – Vi klarer alt vedr. flytning

Vi pakker alt indbo ned og transporterer det til din nye adresse. Der bliver det pakket ud efter dine retningslinjer. Du skal hverken tænke på flyttekasser, tæpper, pakkepapir eller mærkater. Du kan bestille totalløsningen både som erhvervsflytning og privatflytning. Mange ervhervskunder sætter stor pris på at totalløsningen ikke forstyrrer medarbejdernes arbejdsdag,, og gør flytningen nem og smidig. For privatkunder kan det være en god løsning i en travl hverdag, eller hvis du har svært ved at pakke og flytte ejendele og indbo selv – f.eks. for ældre.

Vores pris for en totalløsning er baseret på hvor mange m2 og hvor meget interiør, der skal flyttes, transportstrækningen, samt hvilken størrelse flyttebil og hvor mange mænd, der skal på opgaven.

Kontakt os for at få en pris på en totalløsning for din flytning.

Du pakker – vi flytter

Du pakker selv dit indbo, vi leverer flyttekasser, tæpper, pakkepapir, mærkater, tape og bobleplast. På aftalt dato henter vi indbo og flyttekasser og transporterer alt til din nye adresse.

Løsningen tilbydes både til private og erhvervskunder. Du kan pakke i ro og mag, men slipper for at bekymre dig om selve transporten.

Vores pris er baseret på antal kvadratmeter og hvor meget indbo vi skal flytte, transportstrækningen, og hvilken størrelse flyttevogn og hvor mange mænd, der skal på opgaven. Kontakt os for at få en pris på din pak selv-flytning.

Individuel løsning – Vi flytter det du ønsker

Har du brug for en individuel løsning? Vi skræddersyr en løsning efter dine behov. Du kan selv bestemme om du vil pakke ned – helt selv, delvis eller slet ikke, leje flyttekasser og materialer hos os, få slutrengøring med i købet, m.m.

Vores pris på en individuel løsning er derfor også meget individuel.

Kontakt os for at få en pris på din individuelle løsning.

  • Ekstra mand kan tilkøbes fra 500,-pr. påbegyndt time
  • Ned- & udpakning kan tilkøbes for 950,- pr. påbegyndt time
  • Vi tæller timerne fra vi ankommer på fraflytnings adressen, til flytningen er færdig på tilflytningsadressen.
  • Skal du have flyttet store genstande på over 100 kg såsom klaver, amerikanerkøleskab o.a., kan der forekomme tillæg. Kontakt os for at høre nærmere.
  • Skal du flytte i løbet af højtider som jul og nytår, kan der også forekomme tillæg eller gebyr.
  • Du kan også booke flyttebil til fast pris, der beregnes ud fra inventar, boligareal og antal personer på adressen, samt kørselsdistance. Kontakt os for at få en fast pris.