Opbevaring i Odense

Gennem livet samler vi mange ejendele, som kan have symbolske, praktiske og økonomiske værdier for den enkelte. Genstandene kan være minder fra rejser, gaver fra nære, møbler der afspejler din stil, udstyr til dine fritidsinteresser eller noget helt andet. Når der sker ændringer i vores liv eksempelvis bolig flytning, udlandsophold, udstationering eller udvidelser i husstanden, så kan det være et problem at finde ud af, hvor dine ting skal være.

Hos Thor Logistics hjælper vi dig med at opbevare dine værdier omhyggeligt, så du kan finde tid og overskud til alt det vigtige. Du får sikker og professionel opbevaring, og vi garanterer en høj service. Herunder kan du læse mere om, hvad du kan forvente, når du vælger opbevaring af dine ting hos Thor Logistics.

Opbevaring af dine værdier i moderne lokaler

Hos Thor Logistics betaler du altid kun for opbevaring i den periode, du har brug for. Det betyder, at du ikke binder dig i længere tid, men i stedet selv kan afgøre, om du ønsker en kort eller længere opmagasinerings periode. Du kan være helt sikker på, at dine værdier er i god behold hos os. Vi har moderne lokaler, som giver en tryg og sikker opbevaring af dine værdier. Lokalerne er udstyret med faciliteter som overvågning, alarmer og sikringer, så du med god ro i maven kan overlade dine ejendele hos os. Vi sørger altid for at holde et tørt og lunt indeklima, så der ikke er risiko for skader fra fugt eller frost.

Opbevaring og opmagasinering – vi dækker hele landet

Du kan få hjælp til transport og nedpakning af dine værdier, uanset hvor i landet du befinder dig. Vi kommer ud hurtigst muligt og hjælper dig med at pakke dine ting ned. Her kan vi i fællesskab finde frem til en ønsket opbevaringsperiode. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores opbevaring, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 71 55. Vi kan ligeledes udregne et uforpligtende tilbud på opbevaring i vores lokaler i Odense. På denne måde får du en god idé, om det er den rette løsning for dig.

Sådan får du den bedste opbevaring af dine ejendele

Når du skal have opmagasineret dine ejendele, så er der flere ting, som du bør overveje. Vi har derfor samlet nogle af de meste væsentlige ting at overveje, så du får den mest optimale service. Vi råder dig til at nedskrive eller fortælle nogle af punkterne, hvis du vælger at benytte vores opbevaringsservice, og det er relevant for din situation. Her finder du nogle af de ting, du bør være opmærksom på:

Har du ekstra følsomme møbler?

Hvis du har møbler, som er ekstra følsomme, så må du meget gerne fortælle os det. Vi foretager eksempelvis services, hvor vi stiller møblerne på paller, så de ikke står direkte på gulvet. Vi har ligeledes tæpper, som vi kan lægge over dine møbler til afdækning. Så endelig fortæl os hvis dine møbler eller genstande kræver særbehandling – vi er til at tale med.

Organisering af din opbevaring

Vi råder altid til, at du skriver ned, hvilke emner du har opmagasineret, så du bevarer et overblik. Det er vigtigt at holde en god organisering af dine ejendele, så du altid ved, hvor du har dine ting. Eksempelvis hvis du skal hente en eller flere specifikke ejendele, så er det en god idé at vide, hvor de er placeret. Hvis du har rigtig mange mindre ting, så kan det være en fordel at placere dem i et reolsystem, så du har overblik over, hvor dine ting er placeret.

Kontakt Thor Logistics i dag og få hjælp til opbevaring

Hvis du står med et behov for at få opmagasineret dine ejendele, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Ring ind på 70 70 71 55 eller skriv til os gennem kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud. Hvis du har spørgsmål omkring vores services, så står vi også klar til at besvare dem. Vi ser frem til at høre fra dig.