Opbevaring i Odense
din tryghed er vores mærkesag

Sikker og professionel opbevaring i Odense? Hos Thor Logistics tilbyder vi opbevaring nær Odense med fokus på sikkerhed og fleksibilitet.

Med opbevaring hos os betaler du kun for den periode, du har brug for – uanset om der er tale om en kort eller længere periode. Du binder dig altså ikke for en lang periode, hvis det ikke er nødvendigt. Lad os passe godt på dine ting med vores professionelle opbevaringsløsning, læs med her og få flere informationer om, hvad vi kan tilbyde.

Opbevaring på Fyn i Moderne lokaler –
Thor Logistics

Hvis du booker din opmagasinering på Fyn hos Thor Logistics, kan du være sikker på en opbevaring i sikre og moderne faciliteter.

Vi sørger både for overvågning, alarmer og sikring af det lejede lokale, så dine møbler og andre ejendele står trygt og godt – du kan altså med ro i sindet overlade dine ejendele til os. Vi sørger desuden for at holde et tørt og lunt indeklima, så der hverken kommer fugt eller frostskader.

Opmagasinering nær Odense –
vi dækker hele Danmark

Uanset hvor du bor i landet, kan vi hjælpe dig med en sikker opbevaring af dine ejendele, og vi står naturligvis også gerne for selve transporten og nedpakningen, hvis du ønsker det.

Hvis du eksempelvis skal flytte til Odense eller et andet sted på Fyn, kan det være praktisk med en opbevaringsløsning for en periode.

Du er meget velkommen til at ringe til os på (+45) 70 70 71 55, hvis du har spørgsmål, eller hvis vi skal udregne et uforpligtende tilbud på opbevaring nær Odense.

Skræddersyet opmagasinering på Fyn
vi står klar til at hjælpe dig

Vi kan tilbyde en bred vifte af forskellige services til din opbevaring hos os nær Odense – eksempelvis paller til dine møbler, så de ikke står direkte på gulvet samt tæpper til afdækning af din møbler. Derudover er vi meget fleksible med lejeperioder – vi er til at tale med.

Opbevaring nær Odense, Fyn? Giv Thor Logistics et kald på (+45) 70 70 71 55 eller skriv til os via kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!