Kundetilfredshed er alt afgørende for os

Thor Logistics ApS er en ung virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen og vores målsætning er at vi fremstår som en kvalitetsbevidst virksomhed – der leverer service, ekspertise samt konkurrencedygtige priser. Kundetilfredshed er alt afgørende for os og derfor behandler vi alle sager med omhu.

Vi er din trofaste flytte og logistik partner samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Tro flytter bjerge – resten flytter vi. At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave men hos Thor Logistics ApS hjælper vi dig og finder den rette løsning der passer til lige netop dit behov.

Hos os er ingen opgaver for små eller for store – vi klarer alt fra total- til minimalløsninger hvad enten det er i København, Århus, Aalborg, Odense eller et helt andet sted. Det er helt enkelt – vi hjælper dig med at flytte dit indbo samt andet type gods fra A-B.

Vi er et velfungerende flyttefirma, der følger med tiden, og er i den grad en vækstvirksomhed med skarpt fokus på såvel private, erhvervs- og offentlige kunder. Vi gør din flytning til en god oplevelse og vores flyttemænd samt chaufører møder altid op med et smil. Du kan derfor stole på os da vi overholder aftaler og leveringstider.

Vores vigtigste værdier er Professionalisme, Kvalitet, Tryghed.

LÆS HVAD VORES KUNDER SIGER

Vi har netop haft fornøjelsen af hjælp fra Thor Logistics´ dygtige flyttemænd. I forbindelse med vores flytning havde vi en god kommunikation med firmaet og selve flytningen gik glat. Flyttemændene var venlige, professionelle og omhyggelige og alt forløb som planlagt. Vi kan varmt anbefale firmaet.

Team 3 flyttede for min datter i går. Goran og Johnny var simpelthen så fantastiske! De var imødekommende og alle effekter blev flyttet med effektivitet og påpasselighed. Vi kan varmt anbefale Team 3 og vil absolut gøre brug af dem igen, når der skal flyttes.

Det var super! Vi har sammen klaret flytningen på 2 timer inkl et køleskab fra 1. Sals lejlighed til 2. Sals lejlighed – og alt blev passet rigtig godt på. Jeg kan bestemt ikke klage og vil klart bruge dem igen.

Top godt – Pålideligt, serviceminded, effektivt Thor Logistics har med professionalisme og omhyggelig hjælpsomhed flyttet mit hjem fra København til Århus. Flyttemændene var effektive, omhyggelige – samtidigt smilende og høflige. Alt kom godt frem og op i den nye lejlighed. Alle aftaler blev holdt – Tusind tak til Thor Logistics holdet Jeg giver dem mine varmes anbefalinger.