Nem og professionel flytning til Schweiz

Hvis du står overfor at skulle flytte fra eller til Schweiz, har du helt sikkert meget andet at tænke på end selve flytningen. Thor Logistics er dit professionelle flyttefirma, når du skal flytte fra eller til Schweiz, og vi sørger for en effektiv og professionel flytteproces med god service fra start til slut. Du kan kontakte os på tlf.: + 45 70 70 71 55 eller sende en mail på info@thorlogistics.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelige og give dig en tryg og nem proces, når du skal flytte til eller fra Schweiz.

Udlandsflytninger for både private og erhverv
Hos Thor Logistics er vi et fleksibelt flyttefirma, og vi står gerne for hele eller dele af din flytning, når du står overfor at skulle flytte fra eller til Schweiz, og det er uanset om det blot er et lille flyttelæs for private eller om det er i forbindelse med en stor og omfattende flytning af fx din virksomhed eller lignende.

Du kan frit sammensætte din flytning til eller fra Schweiz og vælge, hvor meget hjælp, du har behov for. Du betaler selvfølgelig kun for de services, du har brug for. Vi tilbyder blandt andet services som:
• Køb af flyttekasser
• Ned- og udpakning af ejendele
• Adskillelse af møbler
• Transport af møbler
• Indbring af flyttekasser og møbler
• Udpakning efter anvisning
• Rengøring af fraflyttet bolig/ejendom

Vi er et erfarent flyttefirma, og vi ved, at to flytninger aldrig er ens. Derfor sammensættes en løsning ud fra netop dine ønsker og behov, så du får et tilbud, der passer lige præcis til det, du har brug for, når du skal flytte.

Få en tryg flytteproces og god service med Thor Logistics
Når du samarbejder med os hos Thor Logistics i forbindelse med din flytning, undgår du uforudsete forhindringer undervejs. Vi har flere års erfaring med udlandsflytninger, og vi sørger for, at hele processen bliver tryg, sikker og overskuelig.

Vi ved, hvad der skal til, når man skal flytte mellem lande. Det betyder også, at vi har styr på alle de nødvendige regler, papirer og godkendelser, der skal være på plads, når du flytter til eller fra Schweiz. Derfor undgår du uforudsete forhindringer undervejs, og du kan få en tryg og sikker oplevelse med os som dit professionelle flyttefirma.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg flytter til Schweiz?

Hvis man skal opholde sig i Schweiz i en længere periode er det vigtigt at registrere sig som udrejst i det danske folkeregister. Derudover bør man være opmærksom på arbejds- og opholdstilladelse. En international flytning kræver endvidere længere tid at planlægge så inddrag dit flyttefirma tidligt i processen.

Hvad koster det at flytte til Schweiz?

Skal du flytte til Schweiz vil flere faktorer påvirke prisen på flytningen. Prisen vil afhænge af hvor i Schweiz du flytter hen og variere alt efter omfanget af din flytning, samt kravene du stiller til den. Inddrag flytning tidligt i processen, drag nytte af deres erfaring og få en tilpasset løsning til din flytning.

Hvad kræver det at flytte til Schweiz?

Når man flytter til Schweiz skal man være opmærksom på at de ikke er en del af EU og der derfor er særlige aftaler som gælder. Til selve flytningen bør du derfor benytte et flyttefirma som har erfaring med international flytning. Dette vil sikre dig mod ubehagelige overraskelser og gøre selve flytteprocessen nemmere. Tal med dit flyttefirma i god tid, så de kan rådgive dig korrekt.

Hvad er de største udfordringer i forbindelse med flytning til Schweiz?

Schweiz har generelt et højt løn- og prisniveau, man bør derfor være opmærksom sine økonomiske omstændigheder når man flytter. Derudover skal man forberede sig på de kulturelle forskelle, som bl.a. betyder at sproget ændre sig fra tysk i det nordlige Schweiz til fransk og italiensk i det helt sydlige Schweiz.