Logistik – planlægning og styring af dine varer

Håndtering og planlægning af varestrømme kan hurtigt blive en krævende opgave, men Thor Logistics kan heldigvis hjælpe dig med denne logistik, som din trofaste logistik- og flyttepartner.
Vi varetager papirarbejdet, distribution og opbevaring, så du får mere tid til andre opgaver.
Hos Thor Logistics har vi mange års erfaring med logistik og transport af varer. Derfor kan vi overtage opgaven med en professionel og kompetent tilgang, hvor regler og tidsfrister overholdes.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 71 55 eller e-mail info@thorlogistics.dk, hvis du vil høre nærmere om vores service og priser.

Vores services inden for logistik og distribution
Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for logistik. Helt konkret kan vi hjælpe dig med:
• Papirarbejde
• Formidling af transport
• Distribution
• Oplagring i lokaler
Du kan enten vælge at gøre brug af alle vores services, men det kan også sagtens lade sig gøre at nøjes med enkelte. Vores assistance i logistik tilpasses altid til din specifikke situation, så du får lige præcis den hjælp, du har behov for.
Som din trofaste logistik- og flyttepartner sørger vi for professionel håndtering af dine varer, hvor vi ikke går på kompromis med hverken planlægning, transport eller opbevaring. Hos Thor Logistics er vi nemlig overbeviste om, at gode varer og produkter kræver velfungerende distribution og logistik.

Skal vi varetage din logistik?
Hvad end du har brug for en fuld pakkeløsning eller for eksempel kun har brug for distribution af dine varer, så varetager Thor Logistics hellere end gerne opgaven.
Kontakt os allerede i dag på 70 70 71 55, så vi i samarbejde kan finde en løsning, der matcher dine behov. Du er også meget velkommen til at skrive til os på info@thorlogistics.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker, at vi skal ringe dig op.
Vi ser frem til at høre fra dig.