Logistik – planlægning og styring af dine varer

Håndtering og planlægning af varestrømme kan hurtigt blive en krævende opgave, men Thor Logistics kan heldigvis hjælpe dig med denne logistik, som din trofaste logistik- og flyttepartner.
Vi varetager papirarbejdet, distribution og opbevaring, så du får mere tid til andre opgaver.
Hos Thor Logistics har vi mange års erfaring med logistik og transport af varer. Derfor kan vi overtage opgaven med en professionel og kompetent tilgang, hvor regler og tidsfrister overholdes.
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 71 55 eller e-mail info@thorlogistics.dk, hvis du vil høre nærmere om vores service og priser.

Vores services inden for logistik og distribution
Vi håndterer en bred vifte af opgaver inden for logistik. Helt konkret kan vi hjælpe dig med:
• Papirarbejde
• Formidling af transport
• Distribution
• Oplagring i lokaler
Du kan enten vælge at gøre brug af alle vores services, men det kan også sagtens lade sig gøre at nøjes med enkelte. Vores assistance i logistik tilpasses altid til din specifikke situation, så du får lige præcis den hjælp, du har behov for.
Som din trofaste logistik- og flyttepartner sørger vi for professionel håndtering af dine varer, hvor vi ikke går på kompromis med hverken planlægning, transport eller opbevaring. Hos Thor Logistics er vi nemlig overbeviste om, at gode varer og produkter kræver velfungerende distribution og logistik.

Skal vi varetage din logistik?
Hvad end du har brug for en fuld pakkeløsning eller for eksempel kun har brug for distribution af dine varer, så varetager Thor Logistics hellere end gerne opgaven.
Kontakt os allerede i dag på 70 70 71 55, så vi i samarbejde kan finde en løsning, der matcher dine behov. Du er også meget velkommen til at skrive til os på info@thorlogistics.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker, at vi skal ringe dig op.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvad er varelogistik?

Varelogistik dækker over de processer, der er relatereret til færdigproducerede varer. Det vil sige, at varelogistik varetager opgaver fra ordremodtagelse til opbevaring og distribution. Alt dette kan du få samlet hos Thor Logistics, så der er styr på alle processerne.

Hvordan kan et flyttefirma hjælpe med logistik?

Har du brug for hjælp til logistik og transport af varer, så kan et flyttefirma kan hjælpe med at håndtere en lang række opgaver inden for logistik. De kan blandt andet hjælpe dig med at holde styr på papirarbejdet, distributionen, opbevaring og transporten.

Kan jeg købe en pakkeløsning i forbindelse med varelogistik?

Har du behov for både logistik og distribution af dine varer, kan du tilkøbe dig en fuld pakkeløsning, ligesom du kan købe ydelserne separat. Hos Thor Logistics er der blandt andet mulighed for en fuld pakkeløsning.

Hvad er fordelene ved en logistikaftale?

Når du får et flyttefirma til at varetage logistikken af dine varer, kan de hjælpe dig med en lang række opgaver, så du kan bruge din energi og fokus et andet sted. De kan hjælpe dig med alt fra papirarbejdet til distributionen.