Langdistance flytning

Skal du flytte fra den ene ende af landet til den anden? Eller måske rykker du pælene op og flytter helt til udlandet? Uanset hvor du skal flytte hen, skal vi nok få dine ting transporteret sikkert derhen.

Flytning til udlandet

Hos Thor Logistics tilbyder vi også flytning til udlandet til en fast og konkurrencedygtig pris. Hos os flytter vi ikke kun dine ejendele lokalt, vi har også en stor erfaring med flytning på tværs af landegrænser. En flytning til udlandet kan være et langt og stort træk, og her er det vigtigt, du har med et troværdigt flyttefirma af gøre.

Vores erfarne og uddannede flyttemænd sørger for, at dine ejendele og værdigenstande bliver pakket på professionel vis, og at de bliver lastet og spændt fast på den rigtige måde. Det sikrer, at dine ejendele ankommer til den nye adresse i lige så god stand, som de blev sendt afsted.

Flytning fra Jylland til København

Selvom du ikke flytter uden for landets grænser, kan det stadig føles uoverskueligt at skulle flytte fra den ene ende af landet. Måske skal du flytte fra Jylland til Sjælland eller omvendt? Flytning over længere distancer er mere tidskrævende og kræver god planlægning. Derfor vælger mange at få professionelle til at varetage langdistance flytningen, da det gør processen hurtigere og nemmere. Hvis du er i tvivl, om hvilken løsning der er den rette til netop din flytning, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 70 71 55. Vores kundeserviceafdeling sidder klar til at hjælpe dig.

Gode tips til langdistance flytningen

Med mange års erfaring inden for flytteverden ved vi, hvordan du får den bedst mulige flytning. Den viden vil vi gerne dele ud af, og derfor har vi samlet en række tips til dig her:

  • Ryd op i dine ting. Mange vælger at bruge flytningen som en oplagt mulighed til at rydde op i ejendelene. Når du skal flytte over længere distancer, er det især en god ide med en oprydning. Der er ingen grund til at bruge tid og penge på at flytte ejendele, som du alligevel ikke har brug for.
  • Planlæg din langdistance flytning mindst en måned i forvejen. Du skal regne med, at der mindst skal sættes en hel dag af til flytningen.
  • Lav en nøjagtig oversigt, der viser, hvad du kan forvente flytningens omkostninger løber op i. Når du vælger os som dit flyttefirma, hjælper vi dig naturligvis med det økonomiske overblik, så der ikke kommer nogen overraskelser sammen med regningen.

Derudover er det vigtigt at vælge et professionelt flyttefirma, hvis du skal have hjælp til flytningen. Hos Thor Logicstics har vi stor erfaring med langdistance flytninger, og vi ved præcis, hvad der skal til, for at flytningen forløber uden problemer. Vi stræber efter at give vores kunder det højeste serviceniveau, og vi sørger altid for, at flytningen sker så stressfrit og effektivt som muligt.

Flytning til alle lande

Hos Thor Logistics kan vi hjælpe dig, uanset hvor du skal flytte hen. Vi har aftaler med forskellige leverandører og kan tilbyde flytning til alle lande. Udover dette tilbyder vi flyttebiler helt op til 100m3.

Vi tilbyder en lang række forskellige muligheder for vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan naturligvis også kontakte vores kundecenter på 70 70 71 55, hvis du har spørgsmål til din langdistance flytning. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

BLIV RINGET OP

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55