Få professionel hjælp til din flytning – benyt et erfarent flyttefirma i Varde. Hos Thor Logistics har vi erfaring med alle former for flytninger, store som små. Overlad trygt dine ejendele til os – vi passer godt på tingene og sørger for, at de kommer uskadt frem. Prøv et flyttefirma i Varde, du kan stole på – Thor Logistics er din trofaste flyttepartner.

Billigt er ikke altid bedst – Flyttefirma i Varde

Thor Logistics er dit landsdækkende og fleksible flyttefirma, og vi rykker naturligvis også hurtigt ud, hvis du har brug for et flyttefirma i Varde. Vores mantra er, at billigt ikke altid er bedst – i hvert fald ikke, hvis man også vil have en rigtig god portion tryghed med i prisen. Hos os er du kort fortalt i gode hænder, og vi overholder alle aftaler til punkt og prikke. Flyttefirma til flytning i Varde? Få ro i sindet med Thor Logistics.

Flyttefirma i Varde – vi har respekt for dine ejendele

Hvis du bestiller en totalløsning hos os, får du også nedpakning med i prisen. At overlade sine ejendele og værdigenstande i andres varetægt, kræver tillid. Vi har gjort det til vores fornemste opgave at behandle dine ting med største respekt og forsigtighed, så de lider mindst mulig overlast ved både nedpakningen og under selve transporten til det nye sted.

Vi har det rigtige udstyr til selv tunge møbler såsom flygler, klaverer og marmorborde, ligesom vi selv sørger for at medbringe flyttekasser, filttæpper og plast til forsvarlig nedpakning af dine ejendele.

Indhent tilbud på flyttefirma i Varde

Få en skræddersyet løsning til din flytning – kontakt os for et tilbud allerede i dag. Ring på (+45) 70 70 71 55 eller benyt kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en pris på flytning i Varde.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg flytter til Varde?

Det er altid en god idé at planlægge din flytning til god tid – især hvis du gerne vil have hjælp fra et flyttefirma. Når du planlægger i god tid, gør du det nemlig lettere for flyttefirmaet at sørge for, at du får en så behagelig og overskuelig flytning som muligt.

Hvad koster det at flytte til Varde?

Omkostningerne i forbindelse med en flytning varierer, og det komme an på en række forskellige faktorer. Prisen afgøres blandt andet af, hvor meget du skal have flyttet, samt hvor langt du skal flytte. Skal du flytte fra Esbjerg til Varde vil det være billigere, end hvis du skal flytte fra Aarhus til Varde, da afstanden er kortere.

Kan flyttefirmaer hjælpe med afmontering af møbler?

De fleste flyttefirmaer vil sagtens kunne hjælpe dig med både at skille og samle større møbler, såsom senge, sofaer, reoler og spiseborde. Når møblerne er adskilte, er de ofte mere flytbare. Kontakt gerne dit flyttefirma, hvis du har behov for hjælp til afmontering af dine møbler.

Hvad skal jeg huske, når jeg flytter til Varde?

Der er altid mange ting at huske, når der skal flyttes. Derfor kan det også virke meget uoverskueligt for de fleste. Du kan med fordel kontakte dit flyttefirma tidligt i processen, så de kan give dig råd og vejledning til, hvordan du bedst strukturerer din flytning, så du ikke glemmer noget.