Få professionel hjælp til din flytning – benyt et erfarent flyttefirma i Varde. Hos Thor Logistics har vi erfaring med alle former for flytninger, store som små. Overlad trygt dine ejendele til os – vi passer godt på tingene og sørger for, at de kommer uskadt frem. Prøv et flyttefirma i Varde, du kan stole på – Thor Logistics er din trofaste flyttepartner.

Billigt er ikke altid bedst – Flyttefirma i Varde

Thor Logistics er dit landsdækkende og fleksible flyttefirma, og vi rykker naturligvis også hurtigt ud, hvis du har brug for et flyttefirma i Varde. Vores mantra er, at billigt ikke altid er bedst – i hvert fald ikke, hvis man også vil have en rigtig god portion tryghed med i prisen. Hos os er du kort fortalt i gode hænder, og vi overholder alle aftaler til punkt og prikke. Flyttefirma til flytning i Varde? Få ro i sindet med Thor Logistics.

Flyttefirma i Varde – vi har respekt for dine ejendele

Hvis du bestiller en totalløsning hos os, får du også nedpakning med i prisen. At overlade sine ejendele og værdigenstande i andres varetægt, kræver tillid. Vi har gjort det til vores fornemste opgave at behandle dine ting med største respekt og forsigtighed, så de lider mindst mulig overlast ved både nedpakningen og under selve transporten til det nye sted.

Vi har det rigtige udstyr til selv tunge møbler såsom flygler, klaverer og marmorborde, ligesom vi selv sørger for at medbringe flyttekasser, filttæpper og plast til forsvarlig nedpakning af dine ejendele.

Indhent tilbud på flyttefirma i Varde

Få en skræddersyet løsning til din flytning – kontakt os for et tilbud allerede i dag. Ring på (+45) 70 70 71 55 eller benyt kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med en pris på flytning i Varde.