Står du foran en flytning? Så er der sikkert en masse praktiske ting, du skal have styr på! Thor Logistics er et professionelt og kompetent flyttefirma, der kører i bl.a. Tønder. Vi har flere års erfaring med at stå for både planlægning og udførelse af alle typer flytning, så du kan være sikker på, at din flytning kommer til at foregå helt uden problemer. Flyttefirma i og omkring Tønder? Thor Logistics er det sikre valg!

Stor eller lille flytning i Tønder – vi klarer det hele

God service er en æressag for vores flyttefirma i Tønder. Det gælder uanset, om du har 20 eller 200 flyttekasser; vores flyttemænd i Næstved flytter med et smil, til tiden og til prisen. Vores anmeldelser på Facebook og Trustpilot er det bedste bevis på de mange tilfredse kunder, vores flyttefirma i Tønder har hjulpet gennem tiderne.

En stærk flyttepartner til din flytning i Tønder

Det er ikke uden grund, at vi har lånt vores navn fra den stærke gud Thor. Når der skal slæbes og flyttes, er der brug for gode kræfter samt viden om, hvordan man bedst muligt får tingene fra A til B uden at gøre skade på dem undervejs. Hos Thor Logistics kan vi vores kram, og vi holder, hvad vi lover. Derfor vælger så mange af vores kunder at benytte os som flyttefirma i Tønder og omegn. Det gælder både private og virksomheder.

Få et skræddersyet tilbud hos dit flyttefirma i Tønder

Kom sikkert i hus med et professionelt flyttefirma i Tønder. Vi sidder klar ved telefonerne til at tage imod din bestilling på flytning i Tønder. Ring til vores flyttefirma på (+45) 70 70 71 55 og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Det er også muligt at skrive til os via kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig så hurtigt, vi kan, med et skræddersyet og gennemsigtigt tilbud.