Bestil et erfarent flyttefirma i Taastrup, når du skal flytte. 12 eller 200 m2? Hvad enten du står over for en større eller mindre flytning, klarer Thor Logistics flyttefirma i Taastrup opgaven. Vælg selv, om der kun er behov for selve transporten, eller om vi skal hjælpe med at pakke ned, bære ud/ind/op/ned samt stå for udpakning eller rengøring af det fraflyttede. Uanset hvilken type hjælp, der er brug for i forbindelse med flytning i Taastrup, garanterer vi en fast pris uden uventede gebyrer og tillæg.

Flytning i Taastrup går som en leg med Thor Logistics

Der er rigeligt med ting, som skal koordineres og holdes styr på i forbindelse med flytning. Her er det en kæmpestor hjælp at lade professionelle flyttefolk give en hånd med. De penge, man giver ud på en flyttemand som Thor Logistics i Taastrup, er hurtigt tjent ind, når kroppen spares for tunge løft og løben op og ned ad trapper. Vores professionelle medarbejdere har fuldstændig styr på, hvordan en flytning skal skæres, så den går så nemt og hurtigt som muligt. Med god hjælp fra udstyr som lifte og moderne flyttebiler med god affjedring, er selv det største flyttelæs fremme på den nye adresse på kort tid, når Thor Logistics flyttefirma i Taastrup er på opgaven.

Hvad koster en flyttemand i Taastrup? Indhent tilbud her

Thor Logistics flyttefirma i Taastrup har ingen standardpriser, når det kommer til flytning. Hver enkelt kunde får et skræddersyet tilbud, som er tilpasset de behov, der er for evt. pakning, ned- og indbæring, transport, udpakning, samling af møbler, rengøring af fraflyttede lokaler eller opbevaring. Kontakt vores dygtige servicemedarbejdere på telefon (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen – så giver de en fair pris på flytning i Hvidovre. Vi er ikke de allerbilligste, men vi er det bedste flyttefirma i Taastrup. Derfor har vi også nogle meget tilfredse kunder, som har efterladt fine anmeldelser på Trustpilot og vores egen Facebookside.