Står du og skal flytte? Prøv et flyttefirma i Tårnby, som er til at stole på. Vi tilbyder alle former for flytteløsninger, alt efter kundens behov. Nogle har brug for hjælp til både at pakke ned, bære ind og ud samt rengøring af fraflyttede lokaler. Andre vælger en løsning, hvor de selv står for det meste, men får hjælp fra os til det tungeste.

Kontakt os og lad os høre, hvad du har brug for til din flytning i Tårnby. Vores venlige kundekonsulenter sidder klar ved telefonerne, når du ringer for at få et tilbud på vores flyttefirma i Tårnby.

Nem flytning i Tårnby og omegn

Det er forskelligt, hvad vores kunder har brug for os til. Nogle bestiller en totalløsning, hvor vi både pakker ned, transporterer, pakker ud, skiller og samler møbler samt rengør den fraflyttede adresse, mens andre selv pakker ned og ud og kun har brug for hjælp til ud-/indbæring og transport. Uanset hvad dit behov er, kan Thor Logistics flyttefirma gøre din flytning nær Tårnby til en behagelig oplevelse. Al transport foregår i topmoderne flyttevogne med affjedring, og vi passer også godt på dine ting, når vi bærer dem ned, ud, op eller ind. Vi ansætter kun seriøse og erfarne flyttemænd, som kender Tårnby og omegn godt og kan tilrettelægge de bedste flytteruter.

Gennemsigtige priser – flyttefirma i Tårnby

Hos Thor Logistics flyttefirma i Tårnby betaler kunderne fast timepris uden tillæg. Du betaler derfor per påbegyndt time. Det betyder, at timen starter hos kunden ved ankomst og slutter, når den sidste genstand er båret ud af bilen. På denne måde kan du være sikker på ikke at modtage ekstra regninger med skjulte gebyrer, som du ikke havde regnet med. Kontakt os i dag om flytning i Tårnby – brug mailformularen eller ring på (+45) 70 70 71 55.