Slip for besværet med at slæbe tunge flyttekasser – lad et professionelt flyttefirma i Svendborg klare ærterne for dig. Med hjælp fra Thor Logistics behøver du ikke slæbe kasser og møbler ud og ind, men kan lade professionelle flyttemænd gøre det for dig. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 for at bestille din flytning.

Bedste flyttefirma i Svendborg

Thor Logistics kan noget andre flyttefirmaer ikke kan. Vi har nemlig det bedste fra begge verdener – styrke og styr på logistikken. Vi flytter effektivt og sikkert dine ting fra fra A-Z, uden at du behøver at løfte en finger. Med en løsning hos os bestemmer du nemlig selv, hvor meget du vil være med inde over flytteprojektet. Skal vi blot flytte en enkelt sofa eller et vitrineskab gør vi det, men vi varetager også gerne hele opgaven.

Nedenfor kan du se en række ydelser, som vi tilbyder hos Thor Logistics flyttefirma i Svendborg:

  • Nedpakning
  • Udpakning
  • Transport
  • Køb og leje af flyttekasser
  • Udlandsflytning
  • Opbevaring nær Svendborg

Skal du flytte til udlandet? Thor Logistics tilbyder også at hjælpe med udlandsflytninger. Vi har mange års erfaring og ekspertise med forskellige destinationer og transport af møbler og andet gods. Læs mere her!

Opbevaring i Svendborg – fleksibelt og sikkert

Thor Logistics tilbyder, udover flytning, også opbevaring i sikrede lokaler nær Svendborg. Står du og skal have opmagasineret ejendele i en kortere eller længere periode, kan vi hjælpe med dette. Hør mere om sikker og fleksibel opbevaring i nærheden af Svendborg ved at ringe til os på (+45) 70 70 71 55.

Få et skræddersyet tilbud hos dit flyttefirma i Svendborg

Kom sikkert i hus med et professionelt flyttefirma i Svendborg. Vi sidder klar ved telefonerne til at tage imod din bestilling på flytning i Svendborg. Ring til os på (+45) 70 70 71 55 og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Det er også muligt at skrive til os via kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig så hurtigt, vi kan med et skræddersyet og gennemsigtigt tilbud.

Hvilket flyttefirma i Svendborg er bedst?

Du kan ofte vurdere og finde det bedste flyttefirma i Svendborg ved at se nærmere på deres anmeldelser. Her får du et godt indblik i, hvordan tidligere kunder har oplevet deres service og ekspertise. Derudover bør du selvfølgelig også altid følge din mavefornemmelse, når du er i kontakt med et flyttefirma i Svendborg.

Hvilket flyttefirma i Svendborg kan hjælpe med opbevaring?

Hos Thor Logistics stiller vi nogle sikre lokaler til rådighed, hvor du nemt kan opbevare dine genstande, imens du ikke har behov for dem. Vi kan derfor sagtens være dit flyttefirma i Svendborg, som giver dig mulighed for opbevaring.

Hvilket flyttefirma i Svendborg kan give en skræddersyet løsning?

Hvis du har en mere avanceret flytning i vente, kan det være mest optimalt med et flyttefirma, der tilbyder en skræddersyet løsning. Det er dog langt fra alle, der tilbyder dette. Hos Thor Logistics tilbyder vi altid en skræddersyet løsning, så dit flyttefirma kan hjælpe dig lige præcis med det, du har behov for.

Hvordan finder man det mest professionelle flyttefirma i Svendborg?

Du kan ofte vurdere et flyttefirma ekspertise på baggrund af dets anmeldelser. Hvis du ønsker at finde det mest professionelle flyttefirma i Svendborg, så er det derfor en god idé at se nærmere på, hvad tidligere kunders oplevelse har været.