Slip for besværet med at slæbe tunge flyttekasser – lad et professionelt flyttefirma i Svendborg klare ærterne for dig. Med hjælp fra Thor Logistics behøver du ikke slæbe kasser og møbler ud og ind, men kan lade professionelle flyttemænd gøre det for dig. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 for at bestille din flytning.

Bedste flyttefirma i Svendborg

Thor Logistics kan noget andre flyttefirmaer ikke kan. Vi har nemlig det bedste fra begge verdener – styrke og styr på logistikken. Vi flytter effektivt og sikkert dine ting fra fra A-Z, uden at du behøver at løfte en finger. Med en løsning hos os bestemmer du nemlig selv, hvor meget du vil være med inde over flytteprojektet. Skal vi blot flytte en enkelt sofa eller et vitrineskab gør vi det, men vi varetager også gerne hele opgaven.

Nedenfor kan du se en række ydelser, som vi tilbyder hos Thor Logistics flyttefirma i Svendborg:

  • Nedpakning
  • Udpakning
  • Transport
  • Køb og leje af flyttekasser
  • Udlandsflytning
  • Opbevaring nær Svendborg

Skal du flytte til udlandet? Thor Logistics tilbyder også at hjælpe med udlandsflytninger. Vi har mange års erfaring og ekspertise med forskellige destinationer og transport af møbler og andet gods. Læs mere her!

Opbevaring i Svendborg – fleksibelt og sikkert

Thor Logistics tilbyder, udover flytning, også opbevaring i sikrede lokaler nær Svendborg. Står du og skal have opmagasineret ejendele i en kortere eller længere periode, kan vi hjælpe med dette. Hør mere om sikker og fleksibel opbevaring i nærheden af Svendborg ved at ringe til os på (+45) 70 70 71 55.

Få et skræddersyet tilbud hos dit flyttefirma i Svendborg

Kom sikkert i hus med et professionelt flyttefirma i Svendborg. Vi sidder klar ved telefonerne til at tage imod din bestilling på flytning i Svendborg. Ring til os på (+45) 70 70 71 55 og lad os høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Det er også muligt at skrive til os via kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig så hurtigt, vi kan med et skræddersyet og gennemsigtigt tilbud.