Det kan være en hård omgang at flytte: Ting skal sorteres og pakkes ned. Den fraflyttede adresse skal måske rengøres og det nye hjem sættes i stand og indrettes.
Heldigvis kan du få hjælp til det tunge arbejde med at flytte kasser og møbler hos vores professionelle flyttefirma i Sorø. Thor Logistics har erfaringen og udstyret til at gøre din flytning i Sorø nemmere og hurtigere. Vores bomstærke flyttemænd er venlige og effektive, og de passer godt på tingene undervejs.

Tryg flytning og opbevaring med flyttefirma i Sorø

Hos Thor Logistics tilbyder vi kun kvalitetsflytninger. Vores værdier er pålidelighed, tryghed og kvalitet, og vi gør vores yderste hver dag for at leve op til dem. Du kan derfor være sikker på service i topklasse, når du bestiller os til din flytning i Sorø.

Vi har styr på logistikken og hjælper dig gerne gennem hele flytteprocessen, hvis du ønsker det. Nedenfor kan du se en række ydelser, som vi tilbyder hos Thor Logistics:

  • Nedpakning
  • Transport
  • Udpakning
  • Udlandsflytning
  • Rengøring af fraflyttet adresse
  • Opbevaring nær Sorø i sikrede lokaler

Effektiv flytning for både private og erhverv

For os er fleksibilitet en mærkesag. Derfor holder vi os ikke til en enkelt standardløsning eller kundegruppe. Vores flyttefirma i Sorø hjælper både privatpersoner og virksomheder, og vi kan både hjælpe dig, der står med et mindre flyttelæs, og dig, som står over for en større erhvervsflytning.

Som professionelt flyttefirma i Sorø kan vi sammensætte en flytteløsning, så den passer præcis til dine ønsker og behov. På den måde kommer du kun til at betale for de services, som du har brug for.

Flyttefirma i Sorø? Bestil tilbud i dag

God service til fair priser er vores varemærke. Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på din flytning i Sorø. Giv os et kald på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.