Nyt job? Større bolig? Familieforøgelse? Der kan være mange grunde til, at man skal flytte. Uanset hvad står vi hos Thor Logistics klar til at hjælpe dig med at planlægge og stå for din flytning i Solrød, så din flyttedag kommer til at forløbe helt ubehagelige overraskelser. Vi er et erfarent flyttefirma, der flytter i hele landet, så hvis du er på udkig efter et dygtigt flyttefirma i Solrød, er Thor Logistics den helt rigtige flyttepartner.

Brug for opbevaring i nærheden af Solrød?

Man kan ofte få brug for at skulle opbevare hele eller dele af sit indbo i forbindelse med flytning. Nogle af tingene måske kun for en kortere periode, andre i længere tid. Thor Logistics flyttefirma tilbyder opbevaring nær Solrød, hvor dine ejendele kan stå i sikrede omgivelser så længe, du ønsker det. Hør mere om mulighed for opbevaring nær Solrød på telefon (+45) 70 70 71 55.

Tillid er en æressag for Thor Logistics

Det er en tillidssag at overlade sine ejendele til andre mennesker. Vi tager vores ansvar alvorligt, når vi bærer indbo og møbler ind og ud, så der ikke sker skader på tingene. Vi fragter dine ejendele fra A til B i moderne flyttebiler, som kan rumme selv de største møbler som flygler og klaverer.

Hvad koster en flytning i Solrød? Indhent tilbud her

Thor Logistics flyttefirma i Solrød har ingen standardpriser, når det kommer til flytning. Hver enkelt kunde får et skræddersyet tilbud, som er tilpasset de behov, der er for evt. pakning, ned- og indbæring, transport, udpakning, samling af møbler, rengøring af fraflyttede lokaler eller opbevaring.

Kontakt vores dygtige servicemedarbejdere på telefon (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen – så giver de en fair pris på flytning i Solrød. Vi er ikke de allerbilligste, men vi er det bedste flyttefirma i Solrød. Derfor har vi også nogle meget tilfredse kunder, som har efterladt fine anmeldelser på Trustpilot og vores egen Facebookside.