Skal du have hjælp til din flytning i Gladsaxe og omegn? Thor Logistics gør din flytning til en leg.
Vi har mange års erfaring med flytning i hele landet, og vores veluddannede flyttefolk står klar til at tage slæbet for dig.
Få et godt tilbud på en skræddersyet flytning efter dit behov. Kontakt vores flyttefirma i Gladsaxe på telefon (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Få hjælp til din flytning i Gladsaxe

Ikke to flytninger er ens. Derfor tilbyder vi forskellige ydelser alt efter, hvad du har brug for, når du skal flytte.
Thor Logistics flyttefirma i Gladsaxe kan blandt andet hjælpe dig med:

• Leje af flyttekasser
• Nedpakning af indbo i kasser og beskyttende emballage
• Udbæring
• Transport
• Indbæring
• Udpakning og opstilling
• Rengøring af det fraflyttede

Ved større flytteprojekter, f.eks. flytning af virksomheder i Gladsaxe, træder vi gerne til med planlægning og koordinering. Med vores årelange erfaring har vi styr på alle detaljerne, som tilsammen udgør en problemfri flytning.

Vi passer godt på dine ting

Når du vælger os som dit flyttefirma i Gladsaxe, kan du være sikker på ansvarsfuld behandling af dine ting. Vi pakker mindre såvel som større ejendele omhyggeligt ind, og har du brug for at få flyttet store og tunge møbler som klaver eller flygel, har vi særudstyr, som kan håndtere disse og få dem fra A til B i god behold og uden skader.

Gennemsigtige priser – flyttefirma i Søborg og Gladsaxe

Hos Thor Logistics flyttefirma i Gladsaxe betaler kunderne fast timepris uden tillæg. Du betaler derfor per påbegyndt time. Det betyder, at timen starter hos kunden ved ankomst og slutter, når den sidste genstand er båret ud af bilen. På denne måde kan du være sikker på ikke at modtage ekstra regninger med skjulte gebyrer, som du ikke havde regnet med. Kontakt os i dag – brug mailformularen eller ring på (+45) 70 70 71 55.