Hvorfor tage slæbet selv, når vores flyttefirma i Skørping gør det med et smil? Overlad det tunge arbejde til vores stærke flyttemænd. De har erfaringen og udstyret til at flytte alle dine ejendele fra A til B hurtigt og effektivt, så du kan koncentrere dig om alt det andet i forbindelse med flytningen. I Skørping og resten af Rebild Kommune hjælper vi hvert år masser af private og virksomheder med at flytte, nemt og uden besvær. Er der behov for opbevaring af ejendele i kortere eller længere tid, kan vi tilbyde opbevaring i sikre lokaler nær Skørping.

Nem flytning i Skørping og omegn

Det er forskelligt, hvad vores kunder har brug for os til. Nogle bestiller en totalløsning, hvor vi både pakker ned, transporterer, pakker ud, skiller og samler møbler samt rengør den fraflyttede adresse, mens andre selv pakker ned og ud og kun har brug for hjælp til ud-/indbæring og transport. Uanset hvad dit behov er, kan Thor Logistics flyttefirma gøre din flytning nær Skørping til en behagelig oplevelse. Al transport foregår i topmoderne flyttevogne med affjedring, og vi passer også godt på dine ting, når vi bærer dem ned, ud, op eller ind. Vi ansætter kun seriøse og erfarne flyttemænd, som kender Skørping og omegn godt og kan tilrettelægge de bedste flytteruter.

Kom godt i hus – bestil flyttefirma i Skørping i dag

Overraskelser kan være en god ting – bare ikke i form af skjulte gebyrer og tillæg. Vores flyttefirma i Skørping har gennemsigtige, fair priser, som ikke koster dig mere i sidste ende. Kontakt os og lad os høre, hvad du har brug for til din flytning i Skørping og omegn, så vi kan give dig et tilbud, du kan regne med. Ring til vores venlige kundekonsulenter på telefon (+45) 70 70 71 55 – de kan fortælle dig meget mere om, hvad Thor Logistics flyttefirma tilbyder i Skørping og omegn. Du kan også benytte kontaktformularen på siden, så vender vi hurtigst muligt tilbage.