Få professionel flyttehjælp til din flytning i Skanderborg. Thor Logistics flyttefirma i Skanderborg er en tryg flyttepartner, som er til at stole på – også når regningen skal betales. Mange flyttefirmaer reklamerer med lave priser, men det går ofte ud over serviceydelsen eller resulterer i tillæg og gebyrer, som i sidste ende gør oplevelsen både dyr og dårlig.

Hos Thor Logistics tilbyder vi flytning i Skanderborg til fair priser uden overraskelser. Du betaler for det, du får – uden at der bliver gået på kompromis med kvalitet og service. Med andre ord er Thor Logistics et flyttefirma i Skanderborg med priser og service, du kan regne med.

Service og sikkerhed i særklasse med Thor Logistics

Thor Logistics flyttefirma har tilfredse kunder i Skanderborg og resten af Danmark. Se selv anmeldelserne på Trustpilot eller vores Facebookside. Vi praler gerne med vores glade kunder, men når det kommer til flytning i f.eks. Skanderborg, går vi til opgaven med stor ydmyghed. Det er nemlig en tillidserklæring, når kunderne overlader deres ejendele i vores varetægt, og derfor passer vi rigtig godt på tingene undervejs i flytteprocessen. Interiør og møbler pakker vi ind i beskyttende emballage og tæpper, så der ikke sker skader undervejs. Samtidig sætter vi en dyd i at overholde den aftalte tidsplan, da det er vigtigt for en god kundeoplevelse med vores flyttefirma i Skanderborg, at vi ikke spilder deres tid.

Det kan vi hjælpe med

Totalløsning eller bare hjælp til flytning fra A til B nær Skanderborg? Vi tilbyder en række ydelser, som kunderne kan vælge til eller fra, alt efter behov:

  • Leje af flyttekasser
  • Nedpakning
  • Adskillelse af møbler
  • Transport
  • Indbæring
  • Udpakning efter anvisning
  • Rengøring af det fraflyttede
  • Opbevaring nær Skanderborg

Bestil flytning i Skanderborg – få et skræddersyet tilbud

På vores flyttefirma i Skanderborg sidder Thor Logistics’ venlige servicemedarbejdere klar til at sammensætte et tilbud på enhver form for flytning eller opmagasinering i Skanderborg og omegn. Udfyld kontaktformularen eller ring på telefon (+45) 70 70 71 55 for at indhente en pris, som er til at stole på.