Flyttefirma på Sjælland med professionel service til lave priser

Hos Thor Logistics er vi stolte over at kunne tilbyde en tillidsfuld og professionel service til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Vi er et flyttefirma, der dækker hele Sjælland – og resten af Danmark – og vi gør altid vores allerbedste for at levere en effektiv og hurtig flytning, hvor der hverken gås på kompromis med sikkerhed eller kvalitet. Thor Logistics er løsningen, hvis du søger et professionelt flyttefirma på Sjælland!

JEG VIL GERNE RINGES OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Thor Logistics – flyttefirma i Næstved og Slagelse

Søger du et flyttefirma i eksempelvis Næstved eller Slagelse, så står vi klar til at rykke ud med et friskt team, der tager sig af din flytning på bedste vis. Vi har stor erfaring med både planlægning, koordinering og eksekvering, og så er vores mandskab naturligvis godt uddannet.

Når vores flyttefirma på Sjælland skal transportere dine ejendele fra A-Z, så foregår det med stor respekt og forsigtighed. Hvis du bestiller os til at stå for nedpakningen, sørger vi for at pakke dine ejendele forsvarligt ned med eksempelvis både plast og papir. Ved møbler pakkes de sikkert ind i tæpper for at undgå ridser og buler.

En flytning – mange muligheder – Flyttefirma på Sjælland

Hos vores tidligere kunder, er vi vellidte på grund af vores fleksible service. Du betaler kun for de services, som du har brug for, og du har mulighed for at få skræddersyet en løsning, der passer lige til din flytning. Hos os er ingen flytning for stor eller lille, og vi har hjulpet både private og virksomheder med en bred vifte af forskellige flytninger.

Vi kan som et ekstra plus også stå for slutrengøringen af det fraflyttede lejemål. På den måde er du hurtigt videre, og du skal udelukkende koncentrere dig om at komme på plads i dine nye omgivelser.

Bestil din flytning hos Thor Logistics – flyttefirma for hele Sjælland

Du er velkommen til at ringe til os på (+45) 70 70 71 55, hvis du vil høre mere om dine muligheder. Du kan også skrive til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Bør man leje et flyttefirma?

I langt de fleste tilfalde er det en god idé at leje et flyttefirma. For mange kan det nemlig betyde, at der er bedre tid og mere overskud i flytteprocessen. Det kan være til stor hjælp i en periode, hvor der er ekstra meget at se til.

Er det dyrt at leje et flyttefirma på Sjælland?

Der er ikke forskel på at leje et flyttefirma på Sjælland, Jylland eller Fyn. Priserne er generelt meget ens. Derfor skal du ikke forvente, at det er dyrere end andre steder. Dernæst er priserne på flyttefirmaer dog meget forskellige, så det kommer an på, hvilket flyttefirma du vælger.

Hvad kan et flyttefirma på Sjælland hjælpe med?

Der findes mange forskellige løsninger, alt efter hvilket flyttefirma du vælger. Nogle flyttefirmaer kan kun transportere dine flyttekasser fra A til B, hvor andre flyttefirmaer kan hjælpe med at pakke ned og ud. Derudover er der flyttefirmaer, hvor du kan vælge frit mellem tilbud og kombinere dem.

Hvilket flyttefirma på Sjælland har de bedste anmeldelser?

Du kan finde anmeldelser af langt de fleste flyttefirmaer på Sjælland, og det giver et godt indblik i, hvor professionelle de er. Via disse anmeldelser kan du hurtigt vurdere, hvilket flyttefirma der er det bedste. Disse anmeldelser forandrer sig dog en gang imellem, og derfor kan det ikke siges præcist, hvilket flyttefirma der har de bedste anmeldelser.