Tryg flytning i Silkeborg og hele Midtjylland

Har du brug for en hjælpende hånd til flytning i Silkeborg? Thor Logistics står klar til at hjælpe dig.  Vi er et professionelt flyttefirma, som hjælper kunder i Silkeborg og omegn med alle typer af flytteopgaver.

Privat, erhverv, udlandsflytning og opbevaring – vores services er mange, men det er dig, der bestemmer, hvilke du vil bruge. Kunne du bruge en hånd til nedpakning og udpakning, står vi også gerne til rådighed. Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 for at få et godt tilbud fra din flytteforretning i Silkeborg.

Hos Thor Logistics er vi stolte over at kunne tilbyde en tryg flytning i Silkeborg til en attraktiv pris. Hos os betaler du kun for de services, som du har brug for, og du har mulighed for at få en løsning, der passer som skræddersyet til netop dine behov og ønsker.

Vi flytter i hele Silkeborg og omegn – og skal du rykke udenlands, tilbyder vi også udlandsflytninger. Uanset om du flytter mod nord, syd, øst eller vest, kan vi hjælpe. Vi har fuldstændig styr på logistikken, og vi er gode til det, vi laver. Med mange års erfaring inden for flyttebranchen kan vi nemt og sikkert klare din flytning i Silkeborg, resten af Danmark eller udlandet – vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du kan derfor være helt tryg, hvis du vælger os som dit flyttefirma i Silkeborg.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Flytteforretning i Silkeborg – et stærkt team

Vores flyttemænd er stærke og hurtige som tordenguden. Hos Thor Logistics er vi er et stærkt team med masser af energi og handlekraft, som har stor erfaring med både planlægning, koordinering og eksekvering af flytteprojekter. Skal du have flyttet større møbler, pakker vi dem forsvarligt ind i tæpper, så de ikke beskadiges under flytningen. Når vi hjælper med nedpakningen, bliver alle ejendele pakket sikkert ind i papir, inden de lægges forsigtigt i kasser.

Flyttefirma i Silkeborg? Kontakt Thor Logistics

Skal vi hjælpe dig med din flytning i Silkeborg? Udfyld kontaktformularen her på siden med din forespørgsel, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores flyttefirma i Silkeborg på (+45) 70 70 71 55.

Vi kører blandt andet i:

Aarhus
Herning
Holstebro
Ringkøbing-Skjern
Skive
Viborg

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvor fleksibelt er et flyttefirma?

Fleksibiliteten hos dit flyttefirma vil variere alt efter hvem du vælger. Nogle kan sagtens flytte for dig i hele landet, herunder i Midtjylland. Nogle firmaer vil fokusere på udvalgte dele af landet.

Hvad koster et flyttefirma i Midtjylland?

Prisen på en flytning i Midtjylland afhænger af distancen, samt hvilke og hvor store ejendele du ønsker at få flyttet. informér dit flyttefirma grundigt forud for din flytning, så de kan give dig den bedst mulige pris. Vær opmærksom på om du har stort inventar, som skal med eller nogle skrøbelige genstande, der skal håndteres forsigtigt.

Hvilket flyttefirma i Midtjylland er bedst?

Alt afhængigt af opgavens størrelse kan der være forskellige flyttefirmaer som er ideelle til opgaven. Som oftest er det bedst at vælge et erfarent flyttefirma, som andre har haft succes med at benytte. De fleste flyttefirmaer er dog fleksible og tager både store og små opgaver ind.

Hvilken løsning hos et flyttefirma skal man vælge?

Flyttefirmaer opsætter som regel en løsning baseret på dine behov, så du sikrer dig den bedste pris. Informér dit flyttefirma grundigt forud for din flytning, så de kan vejlede dig korrekt forud for flyttedagen, og give dig den helt rigtige løsning.