Vi passer godt på dine ejendele – flyttefirma i Ringsted og Sorø

Står du og skal til at planlægge din forestående flytning? Og har du brug for et flyttefirma i Roskilde? Så står Thor logistics klar til at hjælpe dig! Vi er et professionelt flyttefirma, hvor din tryghed kommer i allerforreste række – vi tror på den åbne dialog, hvor dine ønsker og behov bliver hørt. En åben og inddragende dialog er både din og vores garanti for at skabe et godt og tilfredsstillende resultat – og en flytning, der kommer til at gå som smurt. Thor Logistis er dit tillidsfulde flyttefirma i Roskilde.

Når du vælger os som dit flyttefirma i Ringsted, Sorø eller hvilket som helst andet sted i landet, så kan du være sikker på, at der bliver passet rigtig godt på dine ting og sager. Vores effektive flytteteam er alle godt uddannet, og har desuden stor viden omkring, hvordan man mest hensigtsmæssigt flytter diverse møbler og andre skrøbelige effekter.

Hvis du har store og tunge ting, der skal flyttes, er det heller ikke noget problem. Vi har nemlig det nyeste udstyr, der uanset omfang og størrelse stadig sikrer en hurtig og effektiv flytning.

Vi kører blandt andet i:

Lejre
Ringsted
Roskilde
Sorø

BLIV RINGET OP

  • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Flyttefirma i Roskilde der brænder for god service

Hos os er god service en selvfølge. Det er vigtigt for os som flyttefirma, at du er med hele vejen. Derfor kan du være sikker på, at der ikke bliver taget beslutninger henover hovedet på dig. Med andre ord er en aftale en aftale.

Kontakt Thor Logistics – effektivt flyttefirma i Roskilde

Skal vi hjælpe dig med din næste flytning? Og har du brug for et flyttefirma i Roskilde eller Ringsted – eller et hvilket som helst andet sted i landet? Thor Logistics er løsningen, og vi kan klare det hele, uden du behøver at røre en finger.

Ring til os på (+45) 70 70 71 55.

Hvilket flyttefirma skal jeg benytte når jeg flytter på Sjælland?

Når man flytter er det vigtigt at vælge et flyttefirma man har tillid til behandler dine ting professionelt. Vælg et flyttefirma som erfaring og som du ved andre har haft succes med at benytte tidligere. Inkludér flyttemændene tidligt i processen så de kan rådgive dig bedst muligt.

Hvordan fungerer flytning fra Jylland til Sjælland?

Som udgangspunkt fungerer flytning ens uanset distance, men på længere distancer er det vigtigere at få planlagt nedpakningen og pakningen af bil, så man får det hele med første gang. Derudover vil god forberedelse sikrer dig at du kan finde dine vigtigste ejendel hurtigt frem ved ankomst, hvis det er nødvendigt.

Hvad er de største udfordringer i forbindelse med flytning på Sjælland?

Når man flytter på sjælland er det som oftest mellem to huse. Engagér derfor dit flyttefirma i din flytning tidligst muligt, så de kan rådgive dig om hvorvidt du bør få hjælp til nedpakning. Dette kan lette flytteprocessen og bidrage til en bedre oplevelsen på flyttedagen.

Hvad koster en flytning på Sjælland?

Flytning på Sjælland afhænger meget af distancen der er tale om, samt hvilke og hvor store ejendele du ønsker at få flyttet. Husk at informerer dit flyttefirma grundigt forud for din flytning, så de kan give dig den bedst mulige pris. Vær opmærksom om du har noget stort inventar, som skal med eller nogle skrøbelige genstande som skal håndteres forsigtigt.