Skal du flytte? Thor Logistics er et professionelt flyttefirma i Rødovre. Vi hjælper med alle typer flytninger – både privat, erhverv og flytninger til udlandet.

Nem og sikker flytning i Rødovre

Når du vælger du os som din flyttepartner, slipper du for alle bekymringerne. Vi passer på dine ting og sørger for, at de når sikkert og trygt frem til den nye adresse. Imens kan du koncentrere dig om alt det andet i forbindelse med at flytte fra A til B. En flytning i Rødovre med Thor Logistics er altid nemt og sikkert.

Stærkt flyttefirma i Rødovre

Guden Thor er stærk, og det er vores flyttemænd i Rødovre også. Er det en større flytteopgave, du har sat i søen, sætter vi selvfølgelig flere mand på opgaven med flytning i Rødovre.

Flyttefirma i Rødovre – vi hjælper med opbevaring

Hvis du har ejendele, som du af den ene eller anden grund ikke kan have med til din nye adresse, tilbyder vi hos Thor Logistics at opbevare dine ting. Det kan være et møbel, der ikke er plads til, men som skal gemmes til senere, eller ejendele, du vil vente med at placere i den nye bolig, til den er sat helt i stand. Uanset tidsperiode og antal møbler og ejendele passer vi rigtig godt på dine ting, mens de er hos os.

Alle vores opbevaringsrum er sikrede med overvågning, alarmer og ventilationssystemer, så du kan være helt tryg ved at lade dit flyttefirma i Rødovre passe på dine ting.

Flyttefirma i Rødovre? Kontakt Thor Logistics

Har du spørgsmål til vores flyttefirma i Rødovre, er du naturligvis velkommen til at ringe på (+45) 70 70 71 55 og tage en snak med os. Ellers kan du kontakte os via formularen, og så vender vi snarest tilbage. Lad vores flyttemænd tage slæbet med din flytning i Rødovre – vi gør det nemmere for dig!