Vi beskytter mod vind og vejr – flyttefirma på Fyn

Familieforøgelse eller luftforandring? Der kan være mange grunde til, at du skal flytte. Måske du rykker landegrænse eller blot skal en køretur ned af vejen. Uanset mål og grund, så tilbyder Thor Logistics at hjælpe dig med privatflytning.

Vi er et professionelt flyttefirma i Odense, der flytter alt mellem himmel og jord. Garderobeskabe, sofaer, spiseborde, senge, tøj og vitrineskabe. Ja, skal du have flyttet et skur, så hjælper vi dig også gerne med det. Ingen flytteopgave er for stor eller lille til os.

Vi råder desværre ikke over vejret, men beskytter altid dine ejendele mod vind, vejr og vækst. Forsvarligt pakker vi alle dine ting ind i kasser, tæpper og bokse, som skal beskytte dem på rejsen til det nye bestemmelsessted. Har du særlig følsomme eller specielle værdigenstande med affektionsværdi, så lad os det vide, så vi kan inddrage dig i nedpakningsprocessen.

Det er vigtigt for os, at du altid føler dig ekstra tryg hos os.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Eventyr mod Nord? Flyttefirma i Odense

Thor Logistics har levet længe som flyttefirma på Fyn, men tager gerne vognen med til andre dele af verdenen. Skal du derfor flytte til den sydlige halvkugle eller længere mod nord, så er vi dit flyttefirma. Vi har mange års erfaring med oversøiske flytninger og har styr og forstand på logistikken, så du hurtigt og nemt kommer på plads. Læs mere om vores udlandsflytning til Norge her!

Thor Logistics er din trofaste flytte- og logistikpartner samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Tro flytter bjerge – resten flytter vi!

Gode fortællinger om Thor Logistics – flyttefirma Nyborg

Der har igennem tiden været skrevet en del fortællinger om vores flytning i Odense og omegn, og vi er meget glade for at dele ud af tidligere kilder, som har brugt vores services. Dyk derfor gerne ned i vores referencer, og se de flotte ord, som tidligere kunder har sagt om vores flyttefirma i Nyborg og på resten af Fyn.

Flyttefirma i Odense? Vi kører blandt andet i:

Ræk ud efter Thor Logistics ved at ringe på (+45) 70 70 71 55 og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder klar ved vognen til at rykke ud til dig.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Kan et flyttefirma i Odense hjælpe med flytning til Jylland?

Et flyttefirma i Odense kan sagtens hjælpe dig med at flytte fra Fyn til Jylland. Prisen vil selvfølgelig variere alt efter afstanden mellem dit nuværende hjem og dit kommende hjem, men ellers vil alt andet fungere præcis, som det eller ville.

Hvad koster et flyttefirma i Odense?

Prisen på at leje et flyttefirma er meget forskellig, alt efter hvilket flyttefirma du vælger. Et flyttefirma i Odense koster hverken mere eller mindre i forhold til flyttefirmaer på for eksempel Sjælland eller i Jylland.

Hvad kan et flyttefirma i Odense hjælpe med?

Flyttefirmaer i Odense tilbyder forskellige services. Nogle kan kun hjælpe dig med at flytte flyttekasserne og møblerne fra den ene adresse til anden, hvor andre også kan hjælpe dig med at pakke ned og op. Derudover er flyttefirmaer, der kan hjælpe dig med rengøringen, hvis du er presset på tid.

Hvor lang tid tager en privatflytning med et flyttefirma fra Odense?

Hvis du har valgt et professionelt flyttefirma i Odense, tager en flytning ikke ret lang tid. Det kan typisk gøres på få timer, hvis dit flyttefirma er kompetent og tager deres opgaver seriøst. Der er derfor meget tid at spare, hvis du vælger at flytte med et flyttefirma.