Få professionel hjælp til din flytning – benyt en erfaren flytteforretning i Odense. Hos Thor Logistics har vi erfaring med alle former for flytninger, store som små. Overlad trygt dine ejendele til os – vi passer godt på tingene og sørger for, at de kommer uskadt frem. Prøv et flyttefirma i Odense, du kan stole på – Thor Logistics er din trofaste flyttepartner.

Privat eller erhverv? Flytteforretning i Odense for alle typer af flytning

Der er ikke nogen opgave, vi ikke kan klare. Om du har 10 flyttekasser eller 1000 – vores erfarne flyttemænd i Odense får tingene sikkert frem på den nye adresse. Vi hjælper både private og erhverv med flytning i Odense, og er der brug for nedpakning, adskillelse af møbler, udpakning eller rengøring af de fraflyttede lokaler kan vi også tilbyde dette. Hør mere om, hvad Thor Logistics flyttefirma i Odense kan hjælpe med ved at ringe på telefon (+45) 70 70 71 55.

Din flyttemand i Odense – altid til at stole på

Det er lidt af et puslespil at få alt til at passe sammen, når man skal flytte. Hos Thor Logistics sætter vi en ære i at overholde de aftalte tidsplaner, så kunderne undgår spildtid. Vores stærke flyttemænd kender Odense ud og ind og finder den hurtigste vej fra A til B, og så er de eksperter i at få flyttekasser og møbler i alle størrelser ud, ind, op og ned, så du slipper for at bakse med det.

Få et tilbud fra Thor Logistics flyttefirma i Odense

Lad os sammensætte et tilbud på de ydelser, du har brug for til din flytning i Odense. Vi kører med fair og faste priser, som ikke ”overrasker” i form af uforudsete tillæg og gebyrer. Kontakt os og lad os sammen finde den sammensætning af ydelser, som passer til dit behov. Ring til vores flyttefirma i Odense på telefon (+45) 70 70 71 55 eller brug kontaktformularen – så er du et skridt tættere på en vellykket flytning.