Slip nemt om flytningen – lad et professionelt flyttefirma i Odder tage slæbet. Skulle der opstå behov for opmagasinering, kan vi også hjælpe med dette i form af sikre lokaler nær Odder. Thor Logistics flyttefirma i Odder er en trofast flyttepartner for både private og virksomheder. Vores store erfaring med både større og mindre flytninger gør os til det foretrukne flyttefirma i Odder og omegn. Læs vores flotte kundeanmeldelser på Facebook og Trustpilot.

Trofast flyttefirma i Odder til tjeneste

Som flyttefirma i Odder og resten af Danmark lever vi af tilfredse kunder. Tillid er en vigtig del af et flytteprojekt, for det er folks kæreste ejendele, vi har mellem hænderne. Derfor passer vi ekstra godt på tingene, når vi fragter dem fra sted til sted. Skrøbelige genstande pakkes i bobleplast og kasser, mens møbler svøbes i tæpper, så ridser og andre skader undgås. Kundeoplevelsen er også i centrum, når det kommer til at overholde de aftalte tidsplaner. Sidst men ikke mindst er Thor Logistics et flyttefirma i Odder med gennemsigtige priser, som er fri for skjulte tillæg og gebyrer.

Opbevaring i Odder – fleksibelt og sikkert

Thor Logistics tilbyder, udover almindelige opgaver for et flyttefirma, også opbevaring nær Odder. Står du og skal have opmagasineret ejendele i en kortere eller længere periode, kan vi hjælpe med dette. Hør mere om sikker og fleksibel opbevaring i nærheden af Odder ved at ringe til os på (+45) 70 70 71 55.

Flyt let – bestil et tilbud i dag

Kundeservice i top og fair priser – det er Thor Logistics flyttefirma kendt for hos vores kunder over hele landet. Få et skræddersyet tilbud på flytning hos et flyttefirma i Odder, du kan regne med. Ring på telefon (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud på en nem og sikker flytning.