Er jagten gået ind på et professionelt flyttefirma i eller omkring Nykøbing Mors? Så kan du godt indstille jagten! Thor Logistics er nemlig et erfarent og topprofessionelt flyttefirma, der kan varetage flytninger i hele landet – både for privatpersoner og virksomheder.

Hos os kan du være sikker på en planmæssig flytning, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Flyttefirma i Nykøbing Mors? Vælg det sikre – vælg Thor Logistics.

Professionelt flyttefirma i Nykøbing Mors

Vi har erfaringen, og vi har flyttesjakket. Ingen flytning er for stor eller lille til os. Det eneste, du skal gøre, er at løfte røret og ringe til os.

Sammen med dig skræddersyer vi en løsning, der passer dig. Vi står meget gerne for hele flytningen – både nedpakning, transport og oppakning. Ja, vi tilbyder sågar at gøre din gamle bolig ren for dig.

Det vigtigste for os, er, at du får en god flytteoplevelse.

Lad os gøre det, vi er godt til, og så kan du fokusere på det, du gør bedst.

Flyttefirma på mors

På udkig efter et flyttefirma på Mors? Du behøver ikke at lede mere. Du er kommet til det helt rette sted. Hos Thor Logistics går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og så har vi tilmed med super gode priser, hvor alle kan være med.

Kontakt flyttefirma i Nykøbing Mors

Kontakt os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 for at få et tilbud på en flytning med Thor Logistics. Vi er det foretrukne flyttefirma i Nykøbing Mors.