Når man skal flytte, er der rigeligt at tænke på. Gør det nemmere for dig selv – få Thor Logistics flyttefirma nær Nyborg til at hjælpe med flytningen. Vi tilbyder:

  • Nedpakning
  • Ud- og indbæring
  • Transport
  • Udpakning
  • Rengøring af fraflyttede lokaler
  • Udlejning af flyttekasser
  • Opbevaring i lokaler nær Nyborg

Thor Logistics klarer små som store flytninger nær Nyborg – altid med fokus på den gode kundeoplevelse. Det betyder, at vi gør os umage med at overholde aftaler om pris og tidsplaner, og så gør vi en dyd ud af at passe godt på indbo og møbler, så de ikke lider overlast undervejs.

Har du brug for opbevaring i nærheden af Nyborg?

I forbindelse med flytning i Nyborg kan der opstå behov for at opmagasinere sine ejendele i kortere eller længere tid. Thor Logistics flyttefirma tilbyder opbevaring nær Nyborg, hvor indbo står tørt og sikkert, så længe der er brug for det. Hør mere om opbevaring i Nyborg ved at ringe på telefon (+45) 70 70 71 55.

Thor Logistics – en trofast flyttepartner

Når du skal bruge et flyttefirma til flytning nær Nyborg, kan det godt betale sig at kigge tilbuddet igennem en ekstra gang. Måske er det lidt for godt til at være sandt, og du kommer til at stå med en uventet udgift i form af skjulte gebyrer og tillæg. Sådan er det ikke med Thor Logistics. Vi kører med fair priser uden ”overraskelser”, og så får du endda vores berømte gode service med oven i hatten.

Alt i alt kan det godt betale sig at hyre et fuldprofessionelt flyttefirma i Nyborg– fordi vi er eksperter i at tage slæbet.

Flytning nær Nyborg til en god pris – få et flyttetilbud her

Slip nemt om flyttearbejdet ved at overlade opgaven til Thor Logistics flyttefirma i Nyborg. Vi skræddersyer en pris til dig ud fra, hvad du har brug for af vores services. Udfyld kontaktformularen, og så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også ringe og tale med vores flyttekonsulenter på telefon (+45) 70 70 71 55.