Thor Logistics er dit flyttefirma i Helsingør og Hillerød

Har du brug for et flyttefirma i Nordsjælland her og nu? Så er Thor Logistics kun et opkald væk! Vi er et erfarent flyttefirma fra københavns området, der rykker ud i hele Nordsjælland, og vi tilbyder blandt andet attraktive totalløsninger, hvor vi tager os af alt i flytteprocessen. En flytning med os bag roret er en vellykket flytning, uanset om du flytter til eller fra København, der sparer dig for en masse tid og besvær. Skal vi hjælpe dig med din flytning i Nordsjælland? Så læs med her.

Vi er et fleksibelt flyttefirma, der kan stå for alt fra planlægning og koordinering til den egentlige flytning. Vi kører i hele Nordsjælland, så uanset om du søger et professionelt flyttefirma i Helsingør eller Hillerød, står vi klar til at rykke ud.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Flyttefirma i Nordsjælland til private og erhverv

Hos Thor Logistics er fleksibilitet en mærkesag. Derfor kan vi både være med på flytninger hos private og hos erhverv – og uanset størrelse og omfang. Hvis der er tale om en stor og kompleks flytning, kan vi som professionelt flyttefirma hjælpe dig med at få alle de løse ender til at nå sammen. Særligt ved erhvervsflytning kan der være mange ting at holde styr på, så hvis du ønsker en nem og gnidningsfri flytning, kan det være en god ide at konsultere en af vores flyttekonsulenter. Ring til os på (+45) 70 70 71 55 og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vores service er i top – også ifølge kunderne

Vi lever af glade kunder. Derfor gør vi en dyd ud af at levere en god og personlig kundeservice. Nedenfor kan du læse en anmeldelse i forbindelse med en flytning i Nordsjælland:

”Det bedste vi gjorde var at hyre Thor Logistics flyttefirma. De hjalp os med at flytte fra Gentofte til Espergærde. Med en familie på 4 hvoraf 2 små børn samt 2 krævende jobs har det været en uoverskuelig opgave for os. Takket være et stærkt team fra Thor Logistics som gjorde det muligt. Vi valgte en total løsning og gør det også igen, hvis vi skal flytte i nær fremtid. Tak for en fantastisk oplevelse”.
Helene, Espergærde

Book Thor Logistics – dit professionelle flyttefirma i Nordsjælland

Med os bliver din flytning ikke nemmere! Ring til os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 eller skriv til os via kontaktformularen, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med flytning i Nordsjælland?

Som oftest er en flytning i Nordsjælland en større flytning i hus, og det er derfor vigtigt at have en del hænder, så flytningen ikke bliver for tung og ineffektiv. Book dit flyttefirma i god tid og inddrag dem i processen tidligst muligt, så flytning bliver effektiv og en god oplevelse.

Hvad koster en flytning i Nordsjælland?

Prisen på en flytning i Nordsjælland afhænger både af distancen der flyttes, og hvorvidt man har mange skrøbelige ejendele med sig. Kontakt dit flyttefirma tidligst muligt og informér den grundigt omkring din flytning. På den måde sikrer du dig det bedste tilbud og en sikker håndtering af dine ejendele.

Hvorfor skal jeg benytte et flyttefirma til min flytning i Nordsjælland?

Flytter du i hus i Nordsjælland kan det være en fordel at benytte et flyttefirma. På den måde kan du flytte alle dine ejendele på en gang, og få hjælp til at bære kasser og større inventar ind i dit nye hus. Flyttemændene har i øvrigt den rette erfaring i at pakke flyttebilen effektivt og sikkert sådan at flytteprocessen, bliver nem for dig.

Hvor længe tager det at flytte i Nordsjælland?

Flyttetiden i Nordsjælland afhænger fuldstændig af hvor stor en strækning der er tale om. Ved at inddrage dit flyttefirma tidligt i processen kan du undgå pludselige overraskelser på flyttedagen, og få en glædelig og behagelig flytning uden bøvl.