Bestil et professionelt flyttefirma i Næstved, og flyt uden at røre en finger. Thor Logistics flyttefirma tilbyder totalløsning af din flytning i Næstved. Vi kan hjælpe med ned- og udpakning af ejendele, ud- og indbæring af indbo og møbler samt naturligvis transport fra den gamle til den nye adresse. Du bestemmer selv, hvad du ønsker hjælp til – om det så er rengøring af fraflyttede lokaler, kan vi også være behjælpelige.

Stor eller lille flytning i Næstved – vi klarer det hele

God service er en æressag for vores flyttefirma i Næstved. Det gælder uanset, om du har 20 eller 200 flyttekasser; vores flyttemænd i Næstved flytter med et smil, til tiden og til prisen. Vores anmeldelser på Facebook og Trustpilot er det bedste bevis på de mange tilfredse kunder, vores flyttefirma i Næstved har hjulpet gennem tiderne.

Professionel flytning for erhverv i Næstved

Thor Logistics flyttefirma i Næstved har hjulpet firmaer og virksomheder af alle slags med at flytte. Vores dygtige flyttekonsulenter bistår gerne med planlægning og koordinering af større flytteprojekter, så det hele klapper – ring og få en snak og et tilbud på telefon (+45) 70 70 71 55.

Nem flytning til private i Næstved

Vores store, stærke flyttemænd i Næstved og omegn står klar til at bære ind og ud, op og ned. Med deres store erfaring og moderne udstyr er ingen opgave for svær til at blive løst. Thor Logistics benytter udelukkende veluddannede flyttemænd i Næstved som ved, hvad god service er, og som passer godt på kundernes ejendele undervejs i forløbet.

Bestil flytning i Næstved

Lad et professionelt flyttefirma i Næstved tage slæbet – så kan du tage det roligt imens. Overlad trygt flyttekasser og trappeløb til os – bestil allerede i dag et godt flyttetilbud på telefon (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.