Nyt job? Større bolig? Familieforøgelse? Der kan være mange grunde til, at du skal flytte. Uanset hvad står vi hos Thor Logistics klar til at hjælpe dig med at planlægge og stå for din flytning, så din flyttedag kommer til at forløbe helt ubehagelige overraskelser. Vi er et erfarent flyttefirma, der flytter i hele landet, så hvis du er på udkig efter et dygtigt flyttefirma i Middelfart, er Thor Logistics det helt rigtige sted at rette henvendelse til!

Få en løsning, der passer til dig – Flyttefirma i Middelfart

Hos os kan du se frem til en fleksibel service, hvor vi gerne sammensætter en løsning, der netop passer til dine ønsker og behov. Alle flytninger er nemlig forskellige, og det er vidt forskelligt, hvor meget vores kunder selv ønsker at være inde over det praktiske. Derfor tilbyder vi alt fra en hurtig flytning med et par flyttemænd og en flyttebil til større skræddersyede totalløsninger, hvor vi står for alt i forhold til koordinering og udførelse.

Vi tilbyder både flytning for private og erhverv, og særligt ved store virksomhedsflytninger anbefaler vi at være ude i god tid, da der ofte er mange løse ender, der skal nå sammen.

Få hjælp til nedpakning – Flyttefirma i Middelfart & Bogense

Hvis du vælger en totalløsning hos os, er nedpakning af dine ejendele inkluderet i servicen – og du kan være ganske rolig! Vi har stor erfaring med korrekt og forsigtig håndtering af ejendele og andre værdigenstande, og vi sørger altid for at pakke alt forsvarligt ind, så risikoen for skader minimeres. Kort fortalt er du på en effektiv flytning, hvor der bliver taget god hånd om dine ting.

Bestil flytning med Thor Logistics

Flyttefirma i Middelfart? Ring til os i dag på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig.