Fleksibelt flyttefirma i Nykøbing Falster og Falster

Er du på jagt efter et flyttefirma på Lolland? Så kan du roligt stoppe med at lede! Thor Logistics står nemlig klar til at rykke ud og hjælpe med netop din flytning – stor som lille. Vi er et erfarent og kompetent flyttefirma med hovedkontor i Rødovre, der flytter i hele landet samt til og fra udlandet. Hvis du vælger os til at stå for din forestående flytning, kan du være sikker på, at du mødes af et arbejdsomt og effektivt flyttesjak, der hurtigt tager sig af din flytning.

Thor Logistics er med andre ord dit professionelle og troværdige flyttefirma på Lolland.

Fleksibilitet er hos os en mærkesag, og uanset om du er på jagt efter et flyttefirma i enten Nykøbing Falster, Falster eller et helt tredje sted i landet, er vi parate med kyndig hjælp og vejledning. Alle flytninger i forskellige – derfor kan vi også tilbyde en bred vifte af forskellige services, alt efter om du selv ønsker at tage del i det praktiske arbejde, eller du vil lade os klare det hele. Vi går gerne en ekstra gang for, at du bliver  helt tilfreds.

Hos Thor Logistics er vi til at snakke med. Ring til os på (+45) 70 70 71 55 og få en snak om din flytning.

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Flyttefirma på Lolland med fokus på tryghed

Når du bestiller en flytning hos os, er det alfa og omega, at du føler dig tryg i processen. Vi sørger derfor altid for at sætte dig rigtig godt ind i sagerne, inden vi går i gang – på den måde har du fuld kontrol i processen. At lade andre varetage sine private ejendele er for os en tillidssag. En opgave, som vi altid går til med stor respekt og forsigtighed.

Brug for et flyttefirma på Lolland? Giv os et kald på (+45) 70 70 71 55 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig med et attraktivt tilbud.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvor fleksibelt er et flyttefirma?

Alt efter hvilket flyttefirma du vælger, så kan du opleve forskellig fleksibilitet. Nogle kan sagtens flytte for dig i hele landet, herunder på Lolland. Andre flyttefirmaer holder sig til enkelte dele af Danmark, og nogle holder sig til enkelte byer.

Hvad koster et flyttefirma på Lolland?

Prisen på et flyttefirma på Lolland afhænger selvfølgelig af, hvilket et du vælger. Typisk kommer det også an på, hvilken løsning eller pakke du vælger. Flyttefirmaers pris på en totalløsning svinger for eksempel, og du må derfor vurdere, hvilket budget du har til opgaven

Hvilket flyttefirma på Lolland er bedst?

Hvilket flyttefirma, der er bedst på Lolland, kommer meget an på, hvad du har behov for. Ikke desto mindre er der nogle faktorer, som du kan måle og veje på. Det er for eksempel altid en god idé at se nærmere på andres anmeldelser, da det giver et godt billede af et flyttefirmas ekspertise og service.

Hvilken løsning hos et flyttefirma skal man vælge?

Nogle flyttefirmaer tilbyder forskellige løsninger og pakker, hvor nogle er mere omfattende end andre. Hvis du har meget, der skal flyttes, og du skal flytte langt, så er det typisk en god idé at vælge en af de større løsninger.