Står du overfor en flytning til eller fra Løkken? Så har du brug for et flyttefirma i Løkken til at tage sig af alt det praktiske! Hos Thor Logistics har vi mange års erfaring med at flytte for erhverv og private – for os er ingen flytning for lille eller stor.

Flyttefirma i Løkken – altid med et smil

Skal vi hjælpe dig med nedpakning af dit hjem, pakker vi selvfølgelig altid alle dine genstande forsvarligt ned i kasser, så de ikke går i stykker under flytningen. Du kan derfor være helt rolig, når du vælger os som dit flyttefirma i Løkken.

Og vi gør det altid med en smil på læben. En flytning skal være en rar oplevelse for alle parter, og vi sørger for, at hele processen foregår i et tempo, hvor alle kan følge med.

Flyttefirma i Pandrup

Vi skræddersyer altid din flytning til dine ønsker, så du betaler kun for det, du har behov for. Læs med nedenfor og bliv klogere på, hvilken flytteservices vi kan tilbyde dig:

  • Nedpakning
  • Leje af flyttekasser
  • Adskillelse af møbler
  • Indbæring
  • Udpakning
  • Slutrengøring
  • Transport

Har du brug for det, tilbyder vi endda også at gøre rent i din gamle bolig. Vælger du os til at stå for din slutrengøring, kan du i ro og mag koncentrere dig om dine nye omgivelser. En flytning i Løkken har aldrig været nemmere.

Opbevaring i sikrede rum

Leder du efter et sted, hvor du kan opbevare dine ting i en kort eller længere periode, så tilbyder Thor Logistics også opbevaring af møbler og andre genstande i topsikrede rum, hvor der både er installeret klimaanlæg, overvågning og alarmer. Du kan derfor være ganske tryg, når du overlader dine ejendele til os.

Kontakt Thor Logistics – problemfri flytning i Løkken

Flyttefirma i Løkken? Ring til Thor Logistics allerede i dag på (+45) 70 70 71 55 og få en snak med en af vores flyttekonsulenter. Vi ser frem til at høre fra dig.