Brug for et professionelt flyttefirma i Lemvig? Hvad enten du skal flytte fra eller til det smukke og fredelige Lemvig, står Thor Logistics klar til at hjælpe dig med at få din flytning til at gå som en leg. Vi er et erfarent flyttefirma med stor ekspertise i alt inden for planlæg og eksekvering af flytninger for både privatpersoner og virksomheder.

Hos os er ingen flytning for stor eller lille, og vi bestræber os altid på at levere et tilfredsstillende stykke arbejde af en høj kvalitet. Flyttefirma i Lemvig? Thor Logistics er det sikre valg.

Fleksibelt flyttefirma – Lemvig, Thyborøn & Harboøre

Thor Logistics er et landsdækkende flyttefirma med årtiers erfaring. Vi flytter altså i hele landet, så uanset om du er på udkig efter et flyttefirma i Lemvig, Thyborøn eller Harboøre, står vi klar til at rykke ud med et arbejdsomt flyttesjak og en rummelig flyttebil. Hos os er du ikke blot et nummer i rækken, hvilket betyder, at vi sammensætter den bedste løsning til hver enkel flytning, så du får de services, der passer til dine ønsker og behov.

Vi tilbyder derfor både totalløsninger, transportløsninger og skræddersyede løsninger. En skræddersyet løsning er optimal, hvis der er tale om en større flytning – eksempelvis en virksomhedsflytning med meget inventar og specialudstyr.

Hurtig privatflytning med Thor Logistics – Flyttefirma i Lemvig

Hvis du bor i lejlighed eller et mindre hus, kan vi tilbyde en hurtig løsning, hvor vi sender to friske flyttemænd. Du står selv for nedpakningen, men til gengæld bærer vi ud og ind samt står for transporten. En billig og hurtig løsning, der sikrer dig en effektiv og problemfri flytning.

Har du brug for flyttekasser? Intet problem! Hos Thor Logistics kan vi udleje flyttekasser til dig, så du slipper for at investere i dyre kasser, som du kun bruger en enkelt gang.

Få et godt tilbud på flytning i Lemvig og omegn – Thor Logistics

Flyttefirma i Lemvig? Giv os et kald på (+45) 70 70 71 55 og få et uforpligtende tilbud på netop din flytning.