Er du på udkig efter et professionelt flyttefirma på Langeland? Thor Logistics er et landsdækkende flyttefirma, der også kan varetage din flytning på Langeland. Vi har stor erfaring med planlægning og eksekvering af både store og små flytninger, og vi kan hjælpe private kunder såvel som virksomheder. Hvad enten du skal flytte til eller fra det smukke og grønne Langeland, står vi klar med masser af viden og erfaring, der får din flytning til at forløbe helt uden problemer.

Flytning på Langeland? Thor Logistics er løsningen!

Erfarent flyttefirma hjælper dig godt videre

Nyt arbejde, familieforøgelse eller ny kæreste. Der kan være mange grunde til, at du skal flytte. Måske skal du bare flytte lidt længere ned ad vejen? Eller måske skal du flytte til en helt ny og spændende by? Uanset hvad står vi hos Thor Logistics til at hjælpe dig med ar komme godt videre – en god flytning giver dig det bedste grundlag for at komme ordentligt på plads i dine nye omgivelser. Altid til tiden og altid med fokus på kvalitet.

Skal vi komme med et attraktivt tilbud på netop din flytning? Så ring til dit trofaste flyttefirma på Langeland på (+45) 70 70 71 55.

Vi passer rigtig godt på dine ejendele – Flyttefirma på Langeland

Thor Logistics dækker hele Langeland, så hvis du eksempelvis er på jagt efter et flyttefirma i Rudkøbing, står vi klar til at hjælpe med alt det praktiske. Hos os kan du bestille din flytteløsning med nedpakning, hvilket vil sige, at du praktiks talt ikke behøver at løfte en finger – og du kan være ganske rolig. Vi passer nemlig rigtig godt på dine ejendele ved at pakke dem forsvarligt ned efter alle lunstens regler. På den måde er dine ejendele sikret mod både vind, vejr og transport.

Flyttefirma i Rudkøbing eller et hvilket som helst andet sted på Langeland? Kontakt os på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld formularen her på siden.