Er du på udkig efter et flyttefirma på Læsø? Thor Logistics er et kompetent og landsdækkende flyttefirma, der kan hjælpe med netop din flytning til eller fra Læsø. Ved en flytning er der nok at holde styr på, men med os bag roret, vil du opleve en stressfri flyttedag uden uforudsete udfordringer, der kan forsinke indflytningen. Kort sagt er Thor Logistics dit trofaste og effektive flyttefirma på Læsø. Læs med her og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på (+45) 70 70 71 55, hvor vi sidder klar til at give dig et attraktivt og uforpligtende tilbud på din flytning – en professionel flytning behøver nemlig ikke være dyr.

Lad os stå for planlægningen – flyttefirma Læsø

Hvis du skal flytte til eller fra Læsø, er det største spørgsmål, der rejser sig nok udfordringen med selve transporten. Vi har stor erfaring med at flytte til og fra de danske øer, så du kan være sikker på en gnidningsfri flytning. Vi sørger for at booke færgeplads til den aftalte afgang, så dit flyttelæs når frem til tiden. På den måde slipper du også for at leje trailer eller flyttebil, som efter flytningen skal leveres tilbage på fastlandet eller øen.

Bred vifte af services med Thor Logistics

Som professionelt flyttefirma på Læsø går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Hos os er professionalisme, kvalitet og tryghed nøgleord, og vi bestræber os altid på at levere et produkt, som vi kan stå 100 procent inde for. Et andet vigtigt parameter er fleksibilitet – vi lader os nemlig ikke begrænse af standardiserede løsninger, der forhindrer dig i at få den flytning, du gerne vil have.

Vi kan sammensætte og skræddersy en løsning, der passer til dig, og vi tilbyder alt fra totalløsninger til en hurtig flytning med et par flyttemand og en flyttebil.

Få et tilbud fra et troværdigt flyttefirma på Læsø

Skal vi beregne et godt tilbud til dig? Giv os et kald på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden – vi glæder os til at høre fra dig.