Ved en flytning er planlægning i god tid nøglen til en gnidningsfri flyttedag uden uforudsete forhindringer. Hos Thor Logistics – flyttefirma i Kongens Lyngby – er vi eksperter i at planlægge og koordinere både store og små flytninger. På den måde kan du få ro i sindet og tage dig god tid til at komme godt på plads det nye sted. Hvis du lader os stå for sin flytning kan du være sikker på en effektiv flytning, hvor alt går efter planen – vi møder veloplagte op og transporterer sikkert dine ting fra A til B.

Professionelt flyttefirma i Kongens Lyngby med landsdækkende service

Thor Logistics er et landsdækkende flyttefirma, der kan hjælpe dig med at flytte fra den ene ende af landet til den anden, så hvis du leder efter et flyttefirma i Kongens Lyngby eller Virum, er det os, du skal kontakte. Vi lader os dog ikke kun begrænse til Danmark. Hvis du står og skal flytte til eller fra Danmark, kan vi stå for både planlægning og eksekvering – en international flytning er nemlig ikke altid lige nem at have med at gøre, og vi har både erfaringerne og kompetencerne til at tage hånd om det hele.

Effektiv flytning for både privat og erhverv

Hos os er fleksibilitet en mærkesag. Derfor holder vi os heller ikke kun til en enkelt standardløsning eller kundegruppe. Vi flytter for både privatpersoner og virksomheder, ligesom at vi både kan hjælpe dig, der står med et mindre flyttelæs og dig, der står og skal igangsætte en større erhvervsflytning.

Som professionelt flyttefirma i Kongens Lyngby kan vi sammensætte en flytteløsning, så den passer præcis til dine ønsker og behov. På den måde kommer du kun til at betale for de services, som du har brug for.

Flyttefirma i Kongens Lyngby? Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på netop din flytning. Giv os et kald på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld formularen her på siden.