Står du og skal flytte? Hjælpen er nær. Thor Logistics er et flyttefirma i Kolding, der tilbyder at udføre alle typer flytninger i hele Sønderjylland. Ring til os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55. Vi sidder klar i vognen til at køre ud i det blå.

Brug for en hjælpende hånd?

At flytte kan være en stor og uoverskuelig opgave, men hos Thor Logistics ApS hjælper vi dig og finder den rette løsning, der passer til lige netop dit behov. Vi kan være med hele vejen, eller vi kan hjælpe med enkelte dele af flytningen. Det er helt op til dig selv.

Har du brug for en hjælpende hånd til flytningen, så skal du vide, at vi har dygtige fagfolk ansat med styr på logistikken, og som ved, hvordan man nemmest og hurtigst får pakket en lejlighed ned. Er vi med hele vejen, tager vi selvfølgelig kasser og tæpper med under armen, som vi pakker dine ting forsvarligt ned i.

Gennemsigtige priser – flyttefirma i Kolding

Hos Thor Logistics har vi fast timepris uden tillæg. Timen starter hos kunden ved ankomst og den slutter, når den sidste genstand er tømt fra bilen. Du betaler derfor per påbegyndt time. På denne måde kan du være sikker på ikke at modtage ekstra regninger med skjulte gebyrer, som du ikke havde regnet med.

Erhvervsflytning – flyttefirma nær Sønderborg

Har du fået nyt domicil? Eller skal du have flyttet om på kontoret? Hiv fat i Thor Logistics. Vi er et flyttefirma nær Sønderborg, der tilbyder flytning i hele Jylland. Vi indordner os selvfølgelig efter jeres program, så vi ikke forstyrrer i arbejdstimerne. Et mere professionelt flyttefirma nær Aabenraa, Sønderborg og Kolding finder du ikke.

Udlandsflytning med flyttefirma i Kolding

Nok er vores flyttevogne ikke trukket af gedebukkene Tandgnost og Tandsgrisner, men vi er hurtige, og vi er stærke. Og så har vi forstand på logistikken. Vi flytter gerne over broen, og vi flytter gerne dine ting længere endnu. Skal du flytte til varmere himmelstrøg, så står vi gerne til rådighed. Læs mere om os og udlandsflytning her!

Flyttefirma i Kolding – skal vi hjælpe dig?

Få en hamrende godt tilbud, kontakt Thor Logistics ved at udfylde kontaktformularen eller ring (+45) 70 70 71 55.