Effektivt flyttefirma i København

Hvis du bor i lejebolig i byen – og særligt i et tættrafikeret område – kan flytningen hurtigt blive en noget omfattende og stressende affære. Op og ned ad smalle trapper, problemer med at finde en parkeringsplads, planlægning af transport samt koordinering med familie og venner. Hvorfor ikke lade topprofessionelle og effektive flyttemænd i København klare opgaven? Med Thor Logistics kommer din flytning til at gå som en leg – og du kan i stedet hygge dig med indretningen og komme ordentligt på plads i dine nye omgivelser.

Leder du efter et erfarent, kompetent og billigt flyttefirma i København? Så er du havnet på den helt rigtige side. Thor Logistics er et professionelt flyttefirma med flere års erfaring med både planlægning og eksekvering af flytning for private og erhverv.

Vi kan klare alt fra små flytninger af lejligheder og studieboliger til store, komplekse virksomhedsflytninger – altid med samme høje kvalitet og grad af professionalisme. Flyttefirma i København? Så kan du roligt lade valget falde på os!

BLIV RINGET OP

 • Udfyld formularen og vi ringer til dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

Billig flytning i hele København med Thor Logistics

En professionel flytning behøver ikke at koste en formue, med en billig flyttemand fra Thor Logistics. Særligt ved mindre boliger, kan prisen holdes nede på et niveau, hvor alle kan være med. Hvis du selv vælger at stå for nedpakningen, kan der være yderligere at spare – på den måde kommer du kun til at betale for de services, som du har brug for.

Vi kan desuden også tilbyde at levere flyttekasser til dig, så du slipper for at skulle købe nye samt selv at stå for hjemtransporten af dem. Nemmere bliver det vist ikke!

Få et godt tilbud fra et erfarent flyttefirma i København – Flyttemand i København

Flyttefirma i København? Ring til Thor Logistics på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi hurtigt tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

 • FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Udfyld formularen og vi kontakter dig indenfor 12 timer med et uforpligtende tilbud på din opgave. Eller ring på (+45) 70 70 71 55

 • Vælg om det er privat- eller erhvervsflytning:
 • Udfyld dine personlige oplysninger:
 • Flytter fra:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Flytter til:
 • Er der elevator i bygningen:
 • Deltajler om flytningen:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY

Hvordan planlægger jeg bedst en flytning i København?

Om du skal flytte i stor eller lille lejlighed, eller måske endda hus, er det en god idé at inkludere dit flyttefirma i din flytning hurtigst muligt i processen. Sørg for at book i god tid og rådfør dig med dine flyttemænd, så du er sikker på at skrøbelige ejendele bliver transporteret korrekt.

Hvad kræver det at flytte til København?

Det er vigtigt at have styr på sit flyttebudget forud for flytning, og have et realistisk billede af hvor meget det koster, hvis du f.eks. har mange ting som skal flyttes. Har du endvidere planer om selv at flytte nogle af dine ejendele selv, så koordiner med dit flyttefirma, så de er med på hvor stor opgaven er, og kan give dig den korrekte pris.

Hvad skal jeg huske når jeg flytter til København?

Sørg for at have meldt din flytning i god tid da dette ellers kan resultere i en bøde, efter flytningen. Overvej om du skal flytte bankfilial, og meld til forsikringen at din adresse er flyttet, så du ikke risikere at stå uden forsikring. Overvej også praktikaliteter såsom tandlæge, læge, og lignende forud for flytning.

Hvordan får jeg flyttet mine ting til København?

I de fleste tilfælde er det langt det nemmeste at hyre et flyttefirma til at stå for flytningen af dine ejendele. Du kan med fordel selv stå for nedpakning og lade dit flyttefirma klare større emner, såsom sofa, seng, borde og lignende.