Kerteminde er et smukt sted. Og lige netop der, hvor bydelene er hægtet sammen af Langebro, hvor havnen bliver til fjord, byder fiskerpigen Amanda turister og andet godtfolk velkommen. Byen er hjertevarm og gæstfri og et skønt sted at bo. Er du så heldig at skulle flytte til denne lille købstad, så tilbyder Thor Logistics gerne at hjælpe til.

Vi er et flyttefirma i Kerteminde, der tilbyder flytning til både ind- og udland. Kerteminde er lig med naturoplevelser, købmandsgårde og bindingsværkshuse. Vi tilbyder flytning til og fra huse, sommerhuse, lejligheder og pakhuse. Ja, vi tilbyder sågar flytning for erhverv. Er du derfor erhvervsdrivende, eller ønsker du at blive det, så hjælper vi dig gerne godt på vej i dit nye eventyr.

Flytning i Kerteminde i høj kvalitet

Hos Thor Logistics udfører vi altid kvalitetsflytninger. Vores vigtigste værdier er: Pålidelighed, tryghed og sikkerhed. Tre elementer, som vi lever højt efter under hver eneste flytning i Kerteminde. Vi går altid den ekstra mil for vores kunder, som vi ønsker, skal have en nem og effektiv flytning.

Og vi gør det med et smil på. Ligesom Amanda med sit underfundige smil, sørger vi for, at alle kunder får en rar og positiv oplevelse, når de vælger os som deres flyttefirma. Vi går altid til opgaven med et smil på læben – uanset om vi skal flytte hele hjem eller blot koncentrere os om enkelte genstande.

Har du brug for opbevaring af dine ejendele? Så tilbyder vi også opbevaring i moderne og sikrerede lokaler på Fyn. Her har vi sørget for overvågning, alarmer og lunt og tørt indeklima, som sikrer, at dine genstande er i sikkerhed, mens de er i vores hænder. Du kan læse mere om opmagasinering her!

Flyttefirma i Ullerslev?

Søger du et flyttefirma i Ullerslev eller en af de nærliggende byer, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder nemlig lokale flytninger, såvel som vi tilbyder udlandsflytninger. Vi har styr på logistikken, uanset om vi krydser landegrænser, bygrænser eller ned ad gaden.

Kontakt Thor Logistics – flyttefirma i Kerteminde

Kontakt os allerede i dag for at bestille os som dit flyttefirma i Kerteminde. Ring (+45) 70 70 71 55eller udfyld kontaktformularen her på siden.