Brug for en hjælpende hånd til din flytning? Thor Logistics tilbyder flytninger af høj kvalitet til en god pris i hele Danmark. Vi er et flyttefirma i Ishøj, der gerne tager både store og små flytteopgaver på vores skuldre. Ring til os allerede i dag på (+45) 70 70 71 55, og bestil din flytning.

Flyttefirma i Ishøj

Hos Thor Logistics tilbyder vi alle former for flytteservices – både til det store ud- og indland. Nedenfor kan du se en række af ydelser, som du kan vælge hos os:

  • Leje af flyttekasser
  • Nedpakning af ejendele
  • Adskillelse af møbler
  • Transport af genstande
  • Indbring af flyttekasser og møbler
  • Udpakning efter anvisning
  • Rengøring af fraflyttet bolig

Skal du flytte til udlandet? Lad Thor Logistics hjælpe dig godt på vej. Vi har styr på logistikken og er gode til det, vi laver. Hos os kan du få et samlet tilbud, hvor alle udgifter er inkluderet i din udlandsflytning. Af erfaring ved vi, at dette giver en tryghed i en proces, der ofte kan være uoverskuelig og kompliceret.

Læs mere om os og vores udlandsflytning her!

Flytning i Ishøj – trygt og sikkert

Du kan være evig forvis om, at din flytning i Ishøj med Thor Logistics altid er tryg og sikker. Vores tre værdier er: Pålidelighed, kvalitet og sikkerhed. Og vi stræber altid efter at opfylde hver enkel målsætning til perfektion. Du kan derfor være ganske rolig, når du vælger os som dit flyttefirma i Ishøj. Vi går til hver en flytteopgave med stor dedikation og engagement.

Thor Logistics er din trofaste flytte- og logistikpartner samt dit valg for sikkerhed og effektivitet. Tro flytter bjerge – resten flytter vi!

Kontakt Thor Logistics – flyttefirma i Ishøj

Ønsker du at høre mere om mulighederne for flytning med Thor Logistics? Eller blot at bestille din flytning? Ring på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen her på siden med din forespørgsel.