Undgå stress og ondt i ryggen – få professionel hjælp til flytning i Hvidovre. Hos Thor Logistics har vi mange års erfaring med flytning i ind- og udland, og derfor kan du være sikker på kompetent flyttehjælp, når du er kunde i vores flyttefirma.

Enhver flytning i Hvidovre, stor som lille, kan vi hjælpe med. Vælg selv, om det skal være en totalløsning, hvor vi pakker ned, flytter, pakker ud og rengør, eller om vi blot skal varetage enkelte af opgaverne i forbindelse med flytning i Hvidovre. Få en fleksibel løsning til en fast pris uden ekstra gebyrer og tillæg – ring på (+45) 70 70 71 55.

Brug for opbevaring i nærheden af Hvidovre?

Man kan ofte få brug for at skulle opbevare hele eller dele af sit indbo i forbindelse med flytning. Nogle af tingene måske kun for en kortere periode, andre i længere tid. Thor Logistics flyttefirma tilbyder opbevaring nær Hvidovre, hvor dine ejendele kan stå i sikre og tempererede omgivelser så længe, du ønsker det. Hør mere om mulighed for opbevaring nær Hvidovre på telefon (+45) 70 70 71 55.

Service og sikkerhed i særklasse

Thor Logistics flyttefirma har tilfredse kunder i Hvidovre og resten af Danmark. Det kan du selv se ved at læse anmeldelserne på Trustpilot eller vores Facebookside.

Vi praler gerne med vores glade kunder, men når det kommer til flytning i f.eks. Hvidovre, går vi til opgaven med ydmyghed. Det er nemlig en stor tillidserklæring, når kunderne overlader deres ejendele i vores varetægt, og derfor passer vi rigtig godt på tingene undervejs. Interiør og møbler pakkes ind i beskyttende emballage og tæpper, så der ikke sker skader undervejs. Samtidig sætter vi en dyd i at overholde tidsplaner, da det er vigtigt for en god kundeoplevelse med vores flyttefirma i Hvidovre.

Bestil et flyttetilbud på flyttefirma i Hvidovre

Få dine ting nemt og trygt fra A til B – bestil tilbud på flytning og/eller opbevaring nær Hvidovre. Kontakt vores servicecenter på (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen, så får du snarest muligt svar. Venlig hilsen Thor Logistics – dit flyttefirma i Hvidovre.

Hvornår skal jeg kontakte et flyttefirma ved en flytning?

Det er altid godt at kontakte et flyttefirma så tidligt i processen som muligt. På den måde kan de bedre hjælpe dig med planlægning og rådgivning, så du får en så god og nem flytning som muligt.

Hvad koster det at flytte til Hvidovre?

Prisen afhænger af, hvor meget du skal have flyttet, samt hvor langt du skal flytte. Skal du flytte fra den ene ende af landet til den anden, koster det mere, end hvis du blot flytte til nabobyen. Kontakt gerne dit flyttefirma for at få et uforpligtende tilbud på flytning til Hvidovre.

Kan jeg få hjælp til nedpakning af ejendele ved flytning til Hvidovre?

Hos mange flyttefirmaer kan du tilkøbe nedpakning og udpakning som en ekstra ydelse. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil sikre dig, at dine ejendele bliver pakket så sikkert som muligt, så de ikke går i stykker undervejs i flytningen. 

Hvordan får jeg den bedste flytning til Hvidovre?

Planlægning er altid godt, hvis du gerne vil have en så let flytning til Hvidovre som muligt. Når du planlægger i god tid, er det lettere at få en flyttedag uden for mange uforudsete opgaver med mere.