Få professionel flyttehjælp til din flytning i Horsens, som er tryg og til at stole på – også når regningen skal betales. Mange flyttefirmaer reklamerer med lave priser, men det går typisk ud over serviceydelsen eller resulterer i ugennemsigtige tillæg og gebyrer, som i sidste ende gør oplevelsen både dyr og dårlig.

Hos Thor Logistics tilbyder vi flytning i Horsens til fair priser uden overraskelser. Du betaler for det, du får – uden at der bliver gået på kompromis med kvalitet og service. Med andre ord er Thor Logistics et flyttefirma i Horsens med priser og service, du kan regne med.

Stort eller lille flyttelæs? Vi klarer det hele

Thor Logistics flyttefirma i Horsens klarer alle former for flytteopgaver. Både private og virksomheder kan benytte Thor Logistics til flytning i Horsens og omegn.

Er der tale om større flytteprojekter, tilbyder vores dygtige logistikkonsulenter at stå for planlægning og tilrettelæggelse. Vi tilbyder naturligvis også at stå for nedpakning og udpakning, og ønsker I rengøring af de fraflyttede lokaler, er det også en opgave, vores flyttefirma i Horsens tilbyder at varetage.

Tillid er en æressag for Thor Logistics

Det er en tillidssag at overlade sine ejendele til andre mennesker. Vi tager vores ansvar alvorligt, når vi bærer indbo og møbler ind og ud, så der ikke sker skader på tingene. Dine ejendele bliver fragtet fra det ene sted til det andet i moderne flyttebiler, som har plads til selv de største møbler som flygler og klaverer.

Bestil flyttefirma i Horsens her

Vi sammensætter et tilbud til dig alt efter, hvad du har brug for af vores services. Nogle vælger en totalløsning, mens andre primært har brug for os til at transportere flyttegods fra A til B. Indhent et godt tilbud på din flytning i Horsens ved at skrive til os via kontaktformularen eller ringe til servicecentret på telefon (+45) 70 70 71 55.