Få en gnidningsfri flytning med et professionelt flyttefirma i Holbæk. Thor Logistics er din trofaste flyttepartner, som holder, hvad vi lover. En flytning kan være uoverskuelig og fuld af ting, man skal huske. Derfor er det essentielt, at man kan stole på sit flyttefirma.

I Holbæk og omegn flytter vi hvert år for hundredvis af tilfredse kunder. Vores årelange erfaring kommer dig til gode, når vores venlige og professionelle flyttemænd udfører opgaven med at flytte dine ting sikkert fra det ene sted til det andet.

Flytning i Holbæk for private og erhverv

Thor Logistics flyttefirma i Holbæk klarer alle størrelser af flytteopgaver. Ingen opgave er for lille eller for stor. Hvis der er tale om et større flytteprojekt, kan vores dygtige flyttekonsulenter hjælpe med planlægning og koordinering af den samlede flytning i f.eks. Holbæk. De sørger for at holde dig opdateret og velinformeret om forløbets gang og status, så intet falder mellem to stole.

Vi passer godt på dine ting

Når man skal have et flyttefirma til at flytte sine møbler og ejendele, er det vigtigt, at man føler tryghed ved at overlade sine ting til flyttemændene. Hos Thor Logistics flyttefirma i Holbæk passer vi godt på dine ting undervejs. Møbler svøbes i tæpper under nedbæring og transport, så der undgås skrammer, slag og ridser. Skrøbeligt indbo pakkes i kasser, bobleplast og anden beskyttende emballage, så der ikke sker skader undervejs. For os er det vigtigt at leve op til din tillid, når du overlader dine ting til os under flytning i Holbæk og omegn.

Få et godt tilbud allerede i dag

Kontakt os og lad os sammensætte et tilbud på flytning i Holbæk allerede i dag. Da ikke to flytninger er ens, gør vi meget ud af at lytte til dine behov for ydelser og services, så vi kan tilbyde den helt rigtige flytteløsning.

Kontakt vores servicemedarbejdere på telefon (+45) 70 70 71 55 eller udfyld kontaktformularen, så vender dit flyttefirma i Holbæk tilbage til dig hurtigst muligt.