Det kan være en hård omgang at flytte: Ting skal sorteres og pakkes ned. Den fraflyttede adresse skal rengøres, og den nye sættes i stand og indrettes. Få hjælp til det tunge arbejde hos et professionelt flyttefirma i Hørsholm. Thor Logistics har erfaringen og udstyret til at gøre din flytning i Hørsholm nemmere og hurtigere. Vores bomstærke flyttemænd er venlige og effektive – og så passer de godt på tingene undervejs.

Det kan vi hjælpe med – Privat og Erhverv

Totalløsning eller bare hjælp til flytning fra A til B nær Hørsholm? Vi tilbyder en række ydelser, som kunderne kan vælge til eller fra, alt efter behov:

  • Leje af flyttekasser
  • Nedpakning
  • Adskillelse af møbler
  • Transport
  • Indbæring
  • Udpakning efter anvisning
  • Rengøring af det fraflyttede
  • Opbevaring nær Hørsholm

Kundens tryghed – vores stolthed

Hos Thor Logistics flyttefirma i Hørsholm er kundens tryghed i centrum, både når det kommer til varsom behandling af indbo og møbler og med hensyn til overholdelse af tidsplaner og aftaler. Også når det kommer til prisen for flytning i Hørsholm er der gennemsigtighed og ingen uforudsete tillæg. Vi er stolte over at leve op til kundernes tillid – læs de flotte anmeldelser på Trustpilot og vores Facebook-side.

Opbevaring i sikre lokaler nær Hørsholm

I forbindelse med flytning kan der være behov for at opbevare sine ejendele i kortere eller længere tid. Thor Logistics flyttefirma tilbyder opbevaring nær Hørsholm, hvor indbo kan opmagasineres trygt og tørt. Alle vores lokaler er alarmovervågede og temperaturregulerede, så ejendele ikke lider overlast. Skriv til os via kontaktformularen her på siden for et uforpligtende tilbud på opbevaring nær Hørsholm.

Indhent tilbud fra Thor Logistics – et fleksibelt flyttefirma i Hørsholm

Få et skræddersyet tilbud hos vores flyttefirma i Hørsholm allerede i dag. Kontakt os via mailformularen eller ring på telefon (+45) 70 70 71 55. Vores dygtige servicemedarbejdere sidder klar til at sammensætte et tilbud på flytning i Hørsholm og omegn, som er til at regne med.