En flytning kræver ofte sved og tåre, og er noget de færreste ser frem til. Det er udmattende, og der kan være mange følelser involveret. Et hjem skal siges farvel til og et nyt kapitel skal starte.
Hos Thor Logistics vil vi gerne være med til at gøre processen så smertefri som muligt for dig. Vi tilbyder derfor kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Kontakt os allerede i dag for at bestille din flytning på (+45) 70 70 71 55. Vi er det foretrukne flyttefirma i Herlev, og vi servicerer både Danmark og udland.

Flytning fra Herlev til udland

Har du planer om at rykke udlands? Vi står gerne for din flytning fra Herlev til udlandet. Vores speciale er logistik, og du kan derfor være sikker på, at din flytning bliver både nem og smertefri. Vi garanterer dig derfor for, at alle dine ejendele når hurtigt og sikkert frem til dit nye bestemmelsessted uden skrammer og skader.
Du kan læse meget mere om udlandsflytning med Thor Logistics her!

Flyttefirma i Skovlunde med flotte referencer

Hos Thor Logistics går vi altid den ekstra mil for vores kunder. For os er kundetilfredshed det vigtigste, og vi vil gøre alt for at have glade kunder.

Team 3 flyttede for min datter i går. Goran og Johnny var simpelthen så fantastiske! De var imødekommende og alle effekter blev flyttet med effektivitet og påpasselighed. Vi kan varmt anbefale Team 3 og vil absolut gøre brug af dem igen, når der skal flyttes. – Tina Rosengren

Har du lyst til at læse flere af vores referencer, så kig med her!

Flyttefirma i Herlev

Skal du bruge et flyttefirma i Herlev? Bestil din flytning hos Thor Logistics allerede i dag ved at ringe på (+45) 70 70 71 55 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden med din forespørgsel.