Vi kender det alle sammen. Ondt i arme, ryg og lænd. En flytning kan være hård og udmattende. Særligt, hvis man ikke er vant til at løbe på trapper med tunge flyttekasser. Slip derfor for at gøre det hårde arbejde selv, og bestil Thor Logistics til at klare ærterne for dig. Ring på (+45) 70 70 71 55.

Flyttefirma i Helsingør

Hos Thor Logistics tilbyder vi kun kvalitetsflytninger. Vores værdier er pålidelighed, tryghed og kvalitet, og vi lever højt efter hver eneste målsætning. Du kan derfor være sikker på, at du får en flytning, der er i topklasse, når du bestiller os til din flytning i Helsingør.
Vi har styr på logistikken og hjælper dig gerne gennem hele flytteprocessen, hvis du ønsker det. Nedenfor kan du se en række ydelser, som vi tilbyder hos Thor Logistics:

• Oppakning
• Nedpakning
• Transport
• Udlandsflytning
• Opbevaring

Skal du derfor bruge hjælp til din flytning fra Helsingør til eksempelvis det store udland, så er vi her for dig. Læs mere om udlandsflytning her!

Flytning i Helsingør

Helsingør er et pragtfuldt sted at bo. Byen byder på både hav, slot, kulturværft og andre rekreative områder, som hvert år tiltrækker tusindvis af danskere. Derfor tilbyder Thor Logistics også gerne at hjælpe dig, hvis du har fundet din drømmebolig i Helsingør. Vi kan klare alle typer flytninger – både store og små, og vi løber gerne på trapper. Det er din flytning, og vi skræddersyer altid din flytning efter netop dine behov og ønsker.

Flyttefirma i Helsingør

Thor Logistics er det foretrukne flyttefirma i Helsingør, og det er ikke uden grund. Vores kunder kommer i første række, og vi går altid den ekstra tur for at levere den bedste flytteoplevelse. Du kan læse, hvad tidligere kunder har sagt om deres oplevelse her!
Skal du bruge et flyttefirma i Helsingør? Kontakt Thor Logistics på (+45) 70 70 71 55 allerede i dag.