Brug for et par stærke hænder? Kontakt Thor Logistics på (+45) 70 70 71 55. Vi er et professionelt flyttefirma i Hedensted, som kan klare alle typer flytninger.
Vi kender det alle sammen. Det er det samme hver gang. Naboer og familie skal lokkes til for at hjælpe med flytningen. Det kan være hyggeligt med pizza og øl, men det er hårdt at løbe med kasser – især hvis det er på trapper.
Bestil derfor din flytning hos Thor Logistics og slip for besværet. Vi klarer det hårde arbejde for dig, og så kan du i stedet for bruge din energi til at falde godt på plads i de nye omgivelser.

Flyttefirma i Hedensted

Thor Logistics er dit foretrukne flyttefirma i Hedensted. Og det er ikke uden grund. Vi har gode priser, høj service og styr på logistikken. Alle vores flytninger foregår med stor omhu og diskretion, og vi sørger altid for, at dine ejendele kommer trygt og sikkert frem til deres nye bolig.
Vi gør os altid umage for at sikre en effektiv og optimal flytning, hvor dine møbler og andre ejendele transporteres fra A-Z.

Flytning i Hedensted

Hedensted er et skønt lille sted, midt i den østjyske vækstzone, mellem Vejle og Horsens. Der er grønne områder, put-and-take-søer, golfbane, lokale detailhandler og mange små erhvervsdrivende. Faktisk er Hedensted kommune kåret til et af de bedste steder at leve, hvis man bor udenfor hovedstadsområdet. Det skyldes ikke kun de flotte omgivelser, men også at det er et af de bedste steder at drive erhverv i.
Kunne du tænke dig at bosætte dig i dette østjyske landskab, eller skal du åbne erhverv her, så tilbyder Thor Logistics gerne at hjælpe dig med din flytning i Hedensted. Vi hjælper både private og erhverv med store og små flytninger.

Flyttefirma i Jelling

Brug for et flyttefirma i Jelling, Hedensted eller andre byer nærtliggende, så er Thor Logistics din mand. Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen her på siden eller ring på (+45) 70 70 71 55.