Sved og tårer. Det kan være overvældende at flytte. Ting skal pakkes i kasser, bæres op og pakkes ud et nyt sted. Med hjælp fra Thor Logistics – flyttefirma i Haderslev – kan du slippe for besværet med en flytning og lade professionelle gøre arbejdet for dig. Ring allerede i dag på (+45) 70 70 71 55, og bestil din flytning.
Thor Logistics er et fleksibelt flyttefirma, der vil gå lidt længere for at imødekomme dine ønsker og behov. Vi skræddersyer derfor altid din flytning med udgangspunkt i din situation.

Flyttefirma i Haderslev – udlandsflytning

Har du møbler eller andet inventar, der skal flyttes hjem fra udlandet, står vi gerne til assistance. Vi er gode til logistik, og vi hjælper dig gerne gennem hele processen. På den måde kan du læne dig tilbage i stolen og vente på, at dine ejendele når sikkert og trygt frem til dit bestemmelsessted. Du kan læse mere om udlandsflytning her!

Flytning i Haderslev

Vores flyttefirma i Haderslev klarer alle typer flytninger i Sønderjylland – både store og små – og vi tager også gerne turen over broen. Er du derfor bosat andre steder i Danmark, men ønsker at bestille en flytning til Haderslev, er dette også en mulighed. Vi har mange års erfaring inden for flytte- og logistikbranchen, og vores mål er at være Danmarks mest kvalitetsbevidste flyttefirma, der altid leverer ekspertise, service og gode priser.

Vi går altid langt for vores kunder, og det kan mærkes i vores kundetilfredshed, som ligger i top. Er du nysgerrig efter at vide, hvad andre synes om vores flyttefirma nær Vojens, så kan du læse vores referencer her!

Flyttefirma i Vojens

Skal vi hjælpe dig med din flytning i Haderslev? Tag fat i Thor Logistics allerede i dag ved at ringe (+45) 70 70 71 55 eller ved at bruge kontaktformularen her på siden.